ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5295
EURO
34,8958
ALTIN
2.437,36
BIST
9.749,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
24°C
Trabzon
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
reklam

Kaymakam Gül: “Çaykara insanı çok farklı”

Kaymakam Gül: “Çaykara insanı çok farklı”
16.03.2015 20:50
A+
A-

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül Çaykara insanının çok farklı olduğunu belirterek Çaykara’da görev yapmaktan memnun olduğunu söyledi.

Çaykara Gazetesi editörlerinden Ali Kemal Sevinç İçişleri Bakanlığının 03.09.2014/1032 tarih ve sayılı  kararnamesi ile Çaykara Kaymakamlığına atanan Mustafa Gül’ü  makamında ziyaret ederek Çaykara Gazetesinin 2002 yılında ilk çıkan sayısından internet ortamına taşınması ve günümüze kadar gelinmesi ile yayın politikası hakkında bilgi verdi.

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ise Çaykara’ya atanmadan önce Gaziantep ilinin Suriye hududunda bulunan Karkamış İlçesinde görev yaptığını, burada 8 bin Suriyelinin barındığı Çadırkentin bulunması nedeniyle bazı sıkıntılarla karşılaştıklarını, ancak bu sıkıntıları yoğun çalışma temposuyla çözdüklerini ifade ederek “Bu anlamda Çaykaramız Karkamış’tan çok daha rahattır” dedi.

Çaykara Düşüncemde Yoktu

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül “Çaykara’ya atanmak veya gelmek benim aklımın ucundan geçmiyordu. Ancak  Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri, o zaman ki İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu’nun uygun görmesi ve telkiniyle kabul ederek Çaykara’ya Kaymakam olarak atandım. Bu atamadan da son derece memnunum” dedi.

Çaykara İnsanı Çok Farklı

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül “Çaykara insanı mütedeyyindir. Çaykara insanının her yönüyle kendini çok farklı kıldığını, misafirperverliği ile, içten davranışlarıyla, samimiyetleriyle, çalışkanlıklarıyla, mütevazilikleriyle ön plana çıkarak kendilerini gösterdiklerini söyleyerek Çaykara insanı çok farklıdır” dedi.

Ziyaret esnasında Çaykara İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından Çaykara Merkez Camiinde Çarşamba günü sabah namazında yapılacak olan program hakkında bilgi vererek kaymakam Mustafa Gül’ü davet etti.

Ziyaret sırasında Çambaşı Mahallesi Muhtarı Nihat Kaplan’da Kaymakam Mustafa Gül’ün Çambaşı Mahallesine yaptığı ziyaretlerden mahalle haklının son derece memnun olduğunu ifade ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül son olarak Çaykara Gazetesine ve ekibine yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

kaymakam_ücgül_müftü_baycan

kaymakam_ücgül_alikemal_sevinc

kaymakam_ücgül_nihat_kaplan

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.