ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
50,1498
EURO
55,9219
ALTIN
6.556,39
BIST
11.482,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
10°C
Trabzon
10°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
11°C
Salı Az Bulutlu
13°C
Çarşamba Açık
14°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
reklam

Çaykara Yasta bir Haftada İki Kardeş Toprağa Veriliyor

Çaykara Yasta bir Haftada İki Kardeş Toprağa Veriliyor
08.11.2026 15:28
0
A+
A-

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Taşkıran Mahallesi, tarihinin en hüzünlü ve en acı haftalarından birini yaşıyor. Çevrelerinde sevgisi, saygısı ve örnek kişilikleriyle tanınan Altınışık ailesinin iki değerli çınarı, sadece bir hafta arayla hayata veda ederek ebedi alemde yeniden buluşacak.

Önce Mehmet, Sonra Abisi Yusuf…

Yürekleri yakan ayrılık süreci, kardeşlerden Mehmet Altınışık‘ın(66)vefatıyla başladı. 1986 yılında geçirdiği amansız trafik kazasından beri uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden, son dönemde ise yoğun bakımda entübe olarak yaşam savaşı veren Mehmet Altınışık, 02 Kasım 2026 Pazartesi günü Ankara’da son nefesini vermişti. Cenazesi, 03 Kasım Salı günü doğup büyüdüğü Taşkıran’da gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlanmıştı.

Taşkıran halkı bu acıyı henüz bağrına basıp gözünün yaşını kurutamamışken, bir acı haber de abisinden geldi. Yaklaşık bir yıldır pençesine düştüğü amansız hastalıkla metanetle mücadele eden ve son bir aydır yoğun bakımda entübe halinde tedavi gören abi Yusuf Altınışık, (70) kardeşinin acısına daha fazla dayanamayarak 08 Kasım 2026 Pazar günü Ankara’da hayata gözlerini yumdu.

İki Kardeş Aynı Yerde Buluşacak

Kaderleri hüzünde birleşen iki kardeş, bir hafta arayla aynı kaderi paylaşarak Taşkıran’ın bağrında yan yana uyuyacak. Merhum Yusuf Altınışık’ın cenazesinin, 09 Kasım 2026 Pazartesi günü Çaykara Taşkıran Mahalle Merkez Camii’nde öğlen namazı müteakip kılınacak cenaze namazının ardından dualarla toprağa verilmesi bekleniyor. Bu son yolculukla birlikte, ömür boyu omuz omuza yaşayan iki kardeş, şimdi ebediyette yeniden bir araya gelecek.

Çaykara Gazetesi olarak, çevrelerinde beyefendilikleri ve iyilikseverlikleriyle iz bırakan merhum Yusuf Altınışık’a ve geçtiğimiz günlerde uğurladığımız kardeşi Mehmet Altınışık’a Allah’tan rahmet; başta kederli Altınışık ailesi olmak üzere, yakınlarına, sevenlerine ve tüm Taşkıran Mahallesi halkına sabır ve başsağlığı dileriz.

Mekanları cennet, ruhları şad olsun.

İLETİŞİM:

Kardeşi: Beşir Altınışık – 0532 236 61 03

Kardeşi: İsmail Altınışık 0536 372 98 01

Kardeşi: Hasan Altınışık 0533 435 54 59

Oğlu:  Ahmet Altınışık – 0543 387 80 17

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.