ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykara’nın Ablası Fatma AKTAŞ Ak Parti Aday Adayı

Çaykara’nın Ablası Fatma AKTAŞ Ak Parti Aday Adayı
20.03.2023 23:46
A+
A-

Devlet Ana Fatma Aktaş, uzun yıllardır görev yaptığı Sağlık Bakanlığı’ndan ayrılarak milletimize hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda bulunduğumu açıkladı.

Kendisinin bilgi ve tecrübesiyle herkese elinden gelen tüm yardımı gösterdiği Fatma Aktaş Aday adaylığı için kişisel sosyal medya hesaplarından şu ifadeleri kullandı.

Değerli Hemşehrilerim;

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği “Türkiye Yüzyılı” çerçevesinde, güzel ülkemiz Türkiye’nin sadece bölgemizde değil, dünyanın her noktasında sorumluluğu giderek artmaktadır.
Ülkemizin son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde elde ettiği başarılar, Türkiye Cumhuriyeti’nin artık her masada “karar verici” olduğunu bizlere göstermektedir.

Bende bu topraklardan çıkan bir ablanız, kardeşiniz olarak güzel memleketimiz Trabzon’u uzun süredir Ankara’da temsil ediyorum. Uzun yıllardır görev aldığım sağlık sektöründe Müsteşar Özel Kalem Müdürlüğü ve Bakan Danışmanlığı görevlerim sürecinde binlerce hemşehrimizin her problemine, öncelikle sağlık konusunda yardımcı olmaya çalıştım ve halen de bu çalışmalarıma devam ediyorum.

Allah’ın izni, siz değerli Ak Parti teşkilatınızın destek ve duası ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Ak Parti’mizden aday adayı olmaya karar verdim.
Atamız Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in yönettiği ve cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu bu kutsal toprakları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek üzere destek ve dualarınıza talibim.
20 yıldır birlikte yürüdüğümüz bu yolda, yine birlikte mücadele etmek için var gücümle çalışacağıma, dün olduğu gibi bundan sonraki günlerde de sizlerin dertleri ile dertlenip, sevinçlerinizle mutlu olacağıma söz veriyorum.
Allah CC, aziz milletimize hizmet etmek adına çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahçup etmesin.
Destek ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.

Sizleri Allah’a emanet ediyorum.

Fatma AKTAŞ Kimdir ?

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.