ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
35,9677
EURO
37,1790
ALTIN
3.307,49
BIST
9.951,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Karnesini Hasta Yatağında Aldı

Karnesini Hasta Yatağında Aldı
25.01.2013 11:10
A+
A-

Karnesini Hasta Yatağında Aldı 1Çaykara Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Mahmut Güneş ameliyat oldu. Karnesini hasta yatağında aldı.

18 Ocak 2013 tarihinde Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kalp ameliyatı oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Mahmut Güneş’i Çaykara Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Çamurali, bir grup öğrenciyle hasta yatağında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Mahmut Güneş ameliyatının gayet iyi geçtiğini belirtip bir an önce okula dönmeyi çok istediğini söyledi. Çaykara Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Çamurali öğrenciye geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra öğrenciye karnesini verdi. Bu ziyaret esnasında çok duygulanan öğrenci Ahmet Çamurali ve arkadaşlarına çok teşekkür etti.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.