ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5969
EURO
34,8046
ALTIN
2.501,74
BIST
9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Kaymakam Salih Çiğdem Göreve Başladı

Kaymakam Salih Çiğdem Göreve Başladı
08.10.2018 14:34
A+
A-

Çaykara Kaymakamlığı görevine atanan Salih Çiğdem görevine başladı. Bugün itibariyle göreve başlayan Çiğdem’in ilk ziyaretçileri arasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk vardı.

Kaymakam Salih Çiğdem göreve başlamasının ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Salih Çiğdem Kimdir?

08.02.1983 yılında Nevşehir’de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmuştur. İçişleri Bakanlığındaki görevine 2015 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak başladı. Nevşehir, Ürgüp, Kırşehir Kaman İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını, Ankara’ da merkez teftiş stajını tamamladıktan sonra Kastamonu Hanönü Kaymakam vekilliği olarak görev yaptı. Ürdün Amman’ da Yurtdışı stajını tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı onayı ile 06.03.2017 tarihinde Emirgazi Kaymakamlığı’na, 1 Eylül 2018 tarih ve 30522 Sayılı Resmi  Gazetede yayınlanan 2018/157 Sayılı atama kararıyla Çaykara Kaymakamlığına atandı. İngilizce ve Arapça bilen Kaymakam Salih Çiğdem evli ve 1 çocuk babasıdır.

Çaykara’nın yeni Kaymakamı Salih Çiğdem’e ilçemize hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Kaymakam Salih Çiğdem Göreve Başladı 1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. MERYEM SARI dedi ki:

    KAYMAKAMIMIZA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

  2. NİZAMETTİN PALA dedi ki:

    YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM