ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
reklam

Şatıroğlu 62 sitesi Çaykara’da satışlarına devam ediyor

Şatıroğlu 62 sitesi Çaykara’da satışlarına devam ediyor
30.06.2017 13:10
A+
A-

Çaykaralı yatırımcı Hasan Şatıroğlu Çaykara’da yapmakta olduğu 62 dairenin satışına devam ediyor. Çaykara Hükumet Konağı yanında yapımı devam eden site Çaykara’nın konut ihtiyacında önemli bir açığı giderecek.

Şirket sahibi Hasan Şatıroğlu yaptığı açıklamada lansman fiyatlarından satışların devam ettiğini Çaykaralıların bu fırsatı değerlendirmelerinin yararlarına olacağını söyledi. Çaykara Hükumet konağı yanında Çaykara’nın en çok güneş alan yerinde ve her iki tarafından nehir akan konut projesinde dairelerin satışı devam ediyor.

80 ile 100 metrekare 2+1 dairelerden oluşan konut projesinde çift asansör, kalorifer, ısı yalıtımı, otopark gibi özellikleri standart olarak sunuyor.

İletişim:

0 533 726 82 49

0 507 465 43 46

Hükumet Konağı karşısı A-101 yanı

Çaykara/Trabzon

Şatıroğlu 62 sitesi Çaykara'da satışlarına devam ediyor 1

Şatıroğlu sitesi fotoğrafta sağda görünüyor

Şatıroğlu 62 sitesi Çaykara'da satışlarına devam ediyor 2

Şatıroğlu 62 sitesi Çaykara'da satışlarına devam ediyor 3

Site tamamlanınca böyle görünecek

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Vatandaş dedi ki:

    Satışı devam ediyor ne demek oluyor daireler tam olarak kaç metre kare fiyatları ne kadar niye ucu acık bırakılıyor yani allah ne verdiyse kaptıracak mı 62 dairenin otoparkı nerdeymiş onuda merak ediyorum.