14 Mart’ta Alanya’da yapılan ve önceki gün sona eren Türkiye Büyükler ve Gençler, Sanda ve Qinda Wushu Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada Çaykaralı milli sporcu Yavuz Selim Kazancı 75 kiloda Türkiye Şampiyonu olarak ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Atatürk Spor Salonu’nda 900 sporcunun katılımıyla 14 Mart’ta başlayan şampiyona, önceki gün sona erdi. Şampiyonada kategorilerinde 1’inci olan sporcular milli takımlara seçilerek ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecek. Erkekler ‘Qinda’ dalında, sıkletlerinde Emre Meral, Yunus Meral, Okan Sopa, Sertuğ Kaan Sever, Özberk Erçe Erikli, Enes Gezer, Ahmet Barış, Mahsun Ulusal, Murat Yılmaz, İlyas Nas, Erkan Özbey, Abdulsamet Kağan Yol, İbrahim Altunsöz, Yusufcan Yenisu, Taner Oluç, Sertaç Kuşve Lütfi Doğan Gümüş 1’inci oldu.
ERKEKLER SANDA DALINDA YAVUZ YİNE BİRİNCİ
Erkekler ‘Sanda’ dalında ise Adem Güngördü, Çağdaş Yıkılmaz, Abdülhamit Erol, Ali Ay, SavaşBekar, Ömer Allar, İsmail Uzuner, Yavuz Selim Kazancı, Eren Kurşun, Emre Bayrakçı ve Mehmet Özer 1’inciliği elde etti.
Yavıuz Selim Kazancı’nın daha önce de çok sayıda Türkiye şampiyonluğu yanında bir dünya üçüncülüğü ve iki Avrupa şampiyonluğu ile bir de Doğu Asya şampiyonluğu bulunuyor. Sakarya Üniversitesi İİBF İşletme Fakültesi son sınıfta öğrenim gören Yavuz Selim Kazancı Memursen eski il başkanı Mehmet Kazancı’nın da oğludur.
Yavuz Selim Kazancı’nın(kırmızı formalı) daha önce yaptığı bir müsabakadan görüntü.
amca oğlu basarılarının devenini tıliyorum