lçemiz Köknar Köyü Cevizli İlkokulundan mezun yaklaşık elli kişi öğretmenlerini 25 yıl sonra da unutmadılar
Köknar Köyü Cevizli İlkokulundan 1974-1990 arası öğretmenlik yapan Mehmet Kurtoğlu’nu mezun ettiği öğrencileri unutmadı. Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen öğretmenleri Mehmet Kurtoğlu’nu unutmayan öğrencileri, Türkan Şeker’in girişimleri ile facebook’da örgütlenerek bir araya gelerek video hazırladılar. Hazırladıkları videoda duygularını dile getiren mezun öğrenciler duygularını dile getirdiler öğretmenleri Mehmet Kurtoğlu’nun öğretmenler gününü kutladılar.
1974-1990 yılları arasında mezun olan öğrencilerin hazırladıkları videoda eski resimler eşliğinde mezun olan öğrencinin numarası ile öğretmeni Mehmet Kurtoğlu’na duygulu mesajlarla hitap ederken mesajın sonunda ise öğretmenler gününü kutladılar.
Çaykara Gazetesi olarak bizde 2004 yılında Köknar Köyü Cevizli ilkokulunda çektiğimiz resimleri paylaşıyoruz.
Mehmet Kurtoğlu bizim okulda görev yapmaya kaç yılında başladı bilemeyeceğim ama 1990da bitmediği kesin 93/94 yılında 1. sınıftayken benim öğretmenimdi hatta ikinci sınıfta da sonrasında ayrıldı okuldan