ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Ziya Çamurşen Işıklı mahallesi muhtar adaylığını açıkladı

Ziya Çamurşen Işıklı mahallesi muhtar adaylığını açıkladı
03.11.2023 21:23
A+
A-

“MUHTARLIĞI EK İŞ DEĞİL TEK İŞ, EKMEK KAPISI DEĞİL EMEK VE HİZMET KAPISI OLARAK GÖRÜYORUM”

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Merkez ışıklı Mahallesi muhtarlığı için aday olduğunu açıklayan Ziya Çamurşen gazetemize yaptığı açıklamada ; ”Muhtarlığı ek iş değil tek iş, ekmek kapısı değil emek ve hizmet kapısı olarak görüyorum “ dedi.   Ziya Çamur Şen’in açıklamasının devamında;

“Değerli çaykara merkez ışıklı mahallesi seçmeni kardeşlerim;

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çaykara ilçesi merkez ışıklı mahallesi muhtarlığı için aday olduğumu açıklıyorum. Kamu yönetimi mezunu, emekli imam -hatibim. 33 yıllık din görevlisi görevimin yanı sıra, uzun yıllar kurumumda sendika başkanlığı ve iş yeri temsilciliği, STK üyelikleri ve yöneticilikleri, 2 yıl vekâleten ilçe spor müdürlüğü, 3 yıl Çaykara Anadolu lisesi okul aile birliği başkanlığı gibi görevlerde bulundum. Çalışma hayatım boyunca birçok başarılı proje ve hizmetin içinde oldum. Çaykara gazetesinin çıkarılması, Çaykaranın manevi ve kültürel değerleri adlı sempozyumun düzenlenmesi ve kitap haline getirilmesi ile ışıklı mahallesi kuzey mevkii camiinin onarım tadilatı ile yeniden ibadete açılması bunlardan bazılarıdır.

Hayırlı çalışmalarımın devamı için merkez ışıklı mahallesi muhtarlığına talip oldum. Muhtarlığı amme hizmeti olmasından dolayı önemsiyor, muhtarlığın ek iş değil tek iş, ekmek kapısı değil emek ve hizmet kapısı olduğunu düşünüyor, kendimi bu hizmete uygun bir aday olarak görüyorum. 15 yıldır ikamet ettiğim çaykara merkez ışıklı mahallesinin sorunlarının farkındayım. Konut, doğal gaz ve otopark sorunu bunların başında gelir. İşte tam da bu noktada muhtarlığı sorunların çözümü için bir tetikleme merkezi ve yetkili organları harekete geçirme mekanizması olarak görüyorum.

Bu misyonun yanında muhtarın proje üretebilme vizyonu da olması gerektiğine inanıyor ve bu özelliklerin bende olduğunu düşünüyorum. Muhtar seçilmem durumumda ilk işim bir muhtarlık ofisi açmak olacaktır. Muhtarlık ofisi seçmenime duyduğum saygının ve çalışma prensibimin olmazsa olmazıdır.

Bu vesile ile kısaca bazı projelerimden de bahsetmek istiyorum. Bunlardan ilki halk eğitim ile koordineli uzun soluklu bir aşçılık ve pastacılık kursu açmak olacaktır. Bunun turizm sektörüne ve mahallemizdeki işsiz gençlere katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Ayrıca proje aşamasında kalan mahalle mezarlığının ve seyir terasının yapılmasını önemsiyorum.

Uygun projeler dâhilinde Kadahor değirmeni ile kale dâhil aradaki alanın turizme kazandırılması önemsediğim bir başka konudur.

Geçmişten geleceğe köprü kurmak adına bir kültür ve yaşam müzesi oluşturmak önceliğimdir.

Mahallemizdeki kentsel dönüşüm projesinin 2. etabının ve yeni TOKİ binalarının ivedilikle yapılmasının takipçisi olacağım.

Mahallemizdeki eski imam -hatip okulu binasını kamuya yararlı bir proje ile yeniden hayata geçirilmesi için çaba göstereceğim.

Mahallemizde yetişen siyah hurma ve kokulu üzüm meyvelerinin çoğaltılması için farklı çalışmalar yapmayı düşünüyorum.

Muhtarlığı bir amaç değil bir araç olarak gördüğümden bir muhtarın aslında neler yapabileceğini göstermeye çalışacağım.

Şayet seçilirsem özel bir dosya oluşturarak mahallemizde; çevresinde yürüyüş ve bisiklet yolunun bulunduğu bir millet bahçesi yapılması için bizatihi Cumhurbaşkanlığına gitmeyi düşünüyorum.

Niyetim hoş bir seda, bir hizmet, bir iz bırakmak. bu hizmetlerde benim de adım, bir katkım, bir izim, bir imzam olsun demek isteyen Işıklı mahallesi seçmeni kardeşlerimi beni desteklemeye, oylarını benden yana kullanmaya davet ediyorum. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin.” dedi

 

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.