ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5854
EURO
34,7959
ALTIN
2.511,26
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
reklam

Mimarlardan Ömürlük imza

Mimarlardan Ömürlük imza
11.09.2021 17:33
A+
A-

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Mimar Mühendis Lokman Altınsoy ve Mimar olan okul arkadaşı  Esra Zengin ile Trabzon Büyükşehir Belediye çok amaçlı Düğün Salonunda şahitler huzurunda ömürlük imza attılar.

İlçemiz Taşkıran Mahallesinden Öğretmen Hüseyin – Fatma Altınsoy’un yakışıklı Mimar oğlu ve Trabzon doğumlu Bursa İlinde ikamet eden Semra-Hüseyin Zengin çiftinin Güzel Kızları Mimar Esra Zengin ile bir süre önce nişanlandılar.

10 Eylül 2021 Cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı düğün salonunda gerçekleşen Nikah töreni pandemi  dolayısıyla sınırlı  sayıda davetliler katıldı.

Nikah’ı Trabzon Ortahisar Belediye nikah memuru Hacı Osman Yıldırım şahitliğini Nihat Hekimoğlu , Yavuz Tokdemir  ve davetlilerinde şahitliği ile nikah defteri imzalandı. Tebrikleri kabul eden genç çiftler aile fotoğraf çekimi ile nikah merasimi sona erdi.

 

Çaykara Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. CEMİL DOĞAN dedi ki:

    RABBİMİZDEN MUTLULUKLAR DİLİYORUM. ALLAH HAYIRLI ETSİN.