ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

Sevil ile Mehmet’in mutlu günü

Sevil ile Mehmet’in mutlu günü
24.01.2019 12:05
A+
A-

İlçemiz  Soğanlı Mahallesinden Şehit Ahmet Çamur’un Abisi Öğretmen Ömer Lütfü Çamur ve Hamdiye Çamur’un kızları Sevil  Hatay Kırıkhan’da ikamet eden Fatma ve Reşit (merhum) Sağlam’ın oğlu Mehmet Sağlam ile 23 Ocak 2019 Çarşamba günü Trabzon Dündar düğün salonunda  muhteşem düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğün merasimi Gelin İle Damat’ın salona girişi ile alkış tufanına tutuldular ilk dansları arkadaşları ile tamamladılar. Salon sanatçıların sahne aldığı muhteşem  performans sergiledi düğün merasiminde davetliler gönüllerince eğlendiler.

Davetliler arasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara İlçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, Trabzon Millet Partisi İl Başkan yardımcısı Mehmet Mutluoğlu ,Çaykara  Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ,Ömer Lütfü Çamur’un öğretmen arkadaşları çok sayıda davetliler katıldı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle takı töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Çaykara  Gazetesi olarak genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Sevil ile Mehmet’in mutlu günü 1Haber:Ali Rıza Altınsoy/Çaykara gaztesi

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.