ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4673
EURO
34,7315
ALTIN
2.471,15
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
28°C
Trabzon
28°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
reklam

Dernekpazarlı Kaymakam Kars Vali Yardımcılığına atandı

Dernekpazarlı Kaymakam Kars Vali Yardımcılığına atandı
13.08.2022 15:43
A+
A-

Dernekpazarlı Muhammed Çıkrık Karaman  Kazımkarabekir Kaymakamı iken Kars Vali Yardımcılığına atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk  müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

KAYMAKAM MUHAMMED ENES ÇIKRIK KİMDİR?

Trabzon’un Dernekpazarı ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çaykara’da tamamladıktan sonra 2016 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu. 27 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Mecidiyeköy vergi dairesinde Gelir Uzman Yardımcısı olarak bir süre çalıştı. 9 Eylül 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığınca gerçekleştirilen Kaymakam Adaylığı sınavında başarılı olup , 21.03.2018 tarihinde Giresun Kaymakam  Adayı  olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Giresun’da il merkez stajını ve Trabzon Yomra ilçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla Ordu-Akkuş, Afyonkarahisar-Çobanlar ve Giresun-Espiye ilçelerinde Kaymakam Vekilliği stajını yaptı. Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını Sakarya-Serdivan’da tamamladı. Yurt dışı stajı kapsamında İngiltere’nin Manchester şehrinde  Manchester Metropolitan Üniversitesinde yabancı dil eğitimi almak  ve bir dizi çalışmalar yapmak üzere gönderildi. Evli ve  İngilizce bilmektedir.

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.