ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Çaykara Belediyesi Doğu ve Güneydoğu’daki öğrencileri unutmadı

Çaykara Belediyesi Doğu ve Güneydoğu’daki öğrencileri unutmadı
08.02.2017 00:51
A+
A-

Çaykara Belediyesi ile Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin ortaklaşa yürüttükleri Doğu ve Güneydoğu illerine  yardım eli projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere toplanan kitap ve kırtasiye araçları yola çıktı.

Doğu ve Güneydoğu illerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri önceden belirlenen okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere  dağıtılmak üzere yola çıktı.

Çaykara Belediye ile Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri kampanyaya Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın, Sezgin Otel, İnanlar, Milli Birlik ve Kardeşlik ekibinden Ali Zeyrek, Muhammet Aygün ve Berat Tosun destek verdi.

Toplanan kitap ve kırtasiye  yardımı ilk olarak Erzurum’a ulaşarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım yaptılar. Yardım konvoyu daha sonra  Bitlis, Diyarbakır, Bitlis Güroymak ilçesi Diyarbakır sur ilçesi, Mardin Derik ilçesi ve Van ili Özalp ilçesine giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım yapacak.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.