Toplu Konut İdaresince tamamlanan “Trabzon Çaykara 70 adet konut ve 1 adet büfe” projesinde yer alan ve Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığında bulunan 50,08 m2 brüt alana sahip büfenin satışı 15 Aralık 2016 tarihinde Açık Arttırma (Teklif Alma) usulü ile satışa sunulmuştur. İhaleye ilişkin bilgilere aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
http://www.toki.gov.tr/AppResources/UserFiles/files/Satis/_artirma/satislistesi.pdf
TAŞINMAZ LİSTESİ – toki.gov.tr
http://www.toki.gov.tr
AÇIK ARTIRMA SATIŞ DUYURUSU (MUHTELİF İŞYERİ ve KONUT)
http://www.toki.gov.tr
AÇIK ARTIRMA SATIŞ DUYURUSU (MUHTELİF İŞYERİ ve KONUT) İdaremiz mülkiyetinde bulunan 190 adet işyeri ile 17 adet konut olmak üzere toplam 207 adet
Hiç kimse O ihaleye girmesin……Ne yani KUŞ FOLİSİ kadar bir ilçede 70 konut yapacaksın Onada Mini AVM yapacaksın…..Bu kadarda İLÇEYİ İzole etmeye gerek yok…..Kalksın orada yaşayanlar Merkezden Alışverişlerini yapsın…….Eğer yapmaz iseler Merkezdeki CAMİYEde onları sokmayın…..Küçük bir MESCİD de yaptırıp İHALE etsinler.