ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Şampiyon Lisedeki Çaykaralı kim?

Şampiyon Lisedeki Çaykaralı kim?
21.04.2015 11:07
A+
A-

Liselerarası Dünya Futbol Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesinde bir de Çaykaralı sporcu yer aldı. İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden İsmail Yazıcı’nın oğlu Yusuf Yazıcı Şampiyon takımda 10 numaralı formasıyla yer alarak tarihe geçti.

Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Final maçında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, maçtan da 2-1 galip ayrılarak kupayı Türkiye’ye getirdi.

Maçın ardından Erdoğdu Anadolu Lisesi oyuncuları şampiyonluk kupasını alırken, kolbastı oynayarak da şampiyonluk sevinci yaşadı.

2004 Yılından beri Trabzonspor’un altyapısında futbola başlayan Yusuf Yazıcı bu yıl Trabzonspor U19 takımında oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.

erdoğdu

Yusuf Yazıcı

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, gerek Trabzonspor U19 takımında oynadığı, gerekse Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi takımında oynadığı futbolla herkesin ilgisini çeken Taşlıgedikli Yusuf Yazıcı, Futbolda en büyük hedefinin Trabzonspor-A takımında devam etmek olduğunu söyledi.

Futbol hayatına 2004 yılından beri Trabzonspor altyapısında devam ettiğini söyleyen Yazıcı,” küçük yaşlarda başlayan futbol hayatımda son olarak, Trabzonspor’un altyapısında U19 takımında futbol oynuyorum. Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Lisesi Takımında oynayarak dünya şampiyonu olan takımda yer aldım. Dünya Şampiyonu bir takımın bir parçası olmak hayatımda hiç unutamayacağım bir anı olarak geçecektir. Futbol kariyerimi daha da geliştirerek profesyonel olarak Trabzonspor A takımında oynamak istiyorum. Bu güne kadar elde ettiğim başarıların arkasında ailem ve hocalarımızın büyük katkıları vardır. Onlara teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

yusuf_yazici-erdoğdu_anadolu

Yusuf Yazıcı sağda

Babası İsmail Yazıcı, oğlunun oynadığı şampiyonluk maçını evinde seyretti. Karşılaşmanın son dakikasına kadar büyük bir heyecan içince maçı seyreden baba Yazıcı, maçın sona ermesiyle birlikte “En büyük Trabzon” diye bağırdı. Oğlu ile gurur duyduğunu dile getiren baba İsmail Yazıcı “Şu anda çok mutluyum. Çocukluktan beri büyük emek verdiğim oğlumun dünya şampiyonu olan bir takımda oynadığını görmek bir baba için çok değişik bir duygu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. En büyük arzum oğlumun Trabzonspor A takımında oynaması olduğunu, bunun için çok çalışması gerektiğini ifade etti.

Bakan Çağatay Kılıç, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Guatemala’da düzenlenen organizasyonda tarihi bir başarıya imza atarak kupaya uzanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi bizlere büyük bir gurur yaşattı. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Bu güzel duyguları bizlere yaşatan futbolcularımıza, kariyerlerinde başarılar diliyorum.”

TFF’DEN ŞAMPİYON LİSEYE TEBRİK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni tebrik etti.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan tebrik mesajında, “Guatemala’da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde Brezilya temsilcisini 2-1 yenerek şampiyon olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’ni tebrik ederiz” denildi.

Site Yönetimi olarak Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Lisesini ve genç sporcumuz Yusuf Yazıcı’yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

erdoğdu-anadolu-lisesi

Dünya Şampiyonu Erdoğdu Anadolu Lisesi

Kaynak: Taşlıgedik Kültür Platformu

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. ayhan ak dedi ki:

    Tebrikler çocuklar. Göğsümüzü kabarttınız. Yarın birgün profesyonel olup İstanbul kulüplerine gitmeyin sakın ola…