ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5824
EURO
34,7951
ALTIN
2.506,68
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
reklam

120 Konutluk siteye şehidimizin adını verildi

120 Konutluk siteye şehidimizin adını verildi
30.12.2015 15:03
A+
A-

15 Ağustos 2015’te şehit edilen hemşerimiz Komiser Ahmet Çamur’un adı Ankara’da 120 konutluk bir siteye verildi.

Siteyi yapan işadamı İbrahim Usta isim verilmesi münasebetiyle Şehit Özel Harekat Komiser Ahmet Çamur’un çocuklarıyla sabah kahvaltısı yaptı. Usta, inşaatına başladığı 120 konutluk siteye “Şehit Ahmet Çamur Sitesi” adını verdi.

Şehitlerin çocukları bizlere emanet. Güney Doğu Anadolu Bölgesinde 35 senedir terörle büyük bir mücadele var. Vatanı böldürmeme mücadelesidir bu. Bu mücadelede şehit verdiklerimize hemşerimiz Ahmet Çamur da eklendi. Onun minik yavruları artık bize emanet. Onlar için her ne yapılırsa azdır. Ankara’da yen başladığımız 120 konutluk siteye de Şehit Ahmet Çamur’un adını verdik. Onun adını orada da yaşatacağız. Bir kere daha Allah rahmet etsin, başımız sağ olsun dedi.

Polis Özel Harekat Komiseri Ahmet Çamur 15 Ağustos 2015’te Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olmuş ve 16 Ağustos 2015’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı resmi törenle Çaykara Soğanlı Mahallesi Üçdirek(Zihon) Mevkiinde toprağa verilmişti. TIKLAYINIZ

sehid_ailesine_ev

Şehit Ahmet Çamur ailesi ve İbrahim Usta ailesi isim verilmesi sonrası birlikte kahvaltı yaptılar.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.