ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3679
EURO
34,9483
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

24 Kasım Öğretmenler Günü, bir dizi etkinlikle kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü, bir dizi etkinlikle kutlandı.
24.11.2016 18:04
A+
A-

24 Kasım  öğretmenler günü Çaykara ve Uzungöl’de düzenlenen programlarla  kutlandı.

İlçe Milli Eğtim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Konferans Salonunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü anma programına Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş, Bakiye Usta, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kutlama programında konuşmalar yapıldı. Günün önem ve anlamı ile ilgili kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Çaykara’da öğretmenlik yapan ve emekli olan öğretmen Serpil Kofoğlu’na Onur Belgesi verildi. Onur Belgesi verilerken duygusal anlar yaşandı.

2.Program Uzungöl Sezgin Otel’de

24 Kasım öğretmenler günü anma programı akşam saatlerinde Çaykara Belediyesinin sponsor olduğu yemekli bir programla kutlandı. Programa Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Belediye Başkanı Hanefi Çaykara ve mahallelerinde görev yapan öğretmenler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül günün önem ve anlamı ile ilgili bir konuşma yaparak öğrenmenin ve öğretmenlerin önemine vurgu yaparak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’da 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle kısa bir konuşma konuşmasında “çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğiten öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi

Daha sonra emekli  öğretmen Serpil Kofoğlu’na eğitimde yaptığı katkıdan dolayı Çaykara kaymakamı Mustafa Gül tarafından Onur Plaketi verildi. Ayrıca Çaykara İnönü Lisesi ve Çaykara Ticaret Lisesinde yılarca öğretmenlik yapmış emekli öğretmen İsmail Sarı’yada plaket verildi. İsmail Sarı’nın plaketini öğretmen Gülay Yazar aldı.

Program öğretmenlerin müzik eşliğinde horon oynamasıyla sona erdi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.