ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5272
EURO
34,7165
ALTIN
2.486,81
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Köseoğlu’nun azimli mücadelesi

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Köseoğlu’nun azimli mücadelesi
08.04.2015 14:40
A+
A-

Ak Parti’den Trabzon Milletvekilliği Aday Adayı olan hemşerimiz Ayşe Sula Köseoğlu bu defa seçilebilecek nokta olan 3. Sıradan aday gösterildi. Ak Parti kurulduğundan beri içerisinde aktif olarak görev alan ve 3 dönemdir aday adayı olan Köseoğlu bundan önceki iki dönemde aday gösterilmemişti. Gelişen süreç ve Türkiye’de yaşanan değişimler sonrası 2015 yılına gelindiğinde Ayşe Sula Köseoğlu’na milletvekilliği yolu açıldı. Bundan önce aday adayı olduğu her seçim öncesi yapılan temayül yoklamalarında adı ön sıralarda çıkmasına rağmen konjonktür gereği aday olamayan Köseoğlu azimli ve kararlı mücadelesinin sonunda aday oldu.

Ayşe Sula Köseoğlu 2007 ve 2011 seçimlerinde de aday adayı olmuş, temayül yoklamasında ilk altı içerisinde yer almış ve aday gösterilmemişti. Köseoğlu o tarihte aday gösterilmemesinin nedeninin “başörtüsü” olduğunu düşündüğünü ifade etmişti. Gazetemizin de 12 Nisan 2011’de yayımladığı açıklamada Ayşe Sula Köseoğlu aday gösterilmemesini olgunlukla karşılamış ve aday gösterilenlere başarılar dilemişti.

Köseoğlu o gün ne demişti?

Ayşe Sula Köseoğlu, 2015 adaylık sürecinde de diğer adayları kendisine rakip olarak görmediğini ifade ederek “Siyasette Dayım Yok” ifadesini kullanmıştı.

Ak parti Trabzon 3. Sıra adayı Ayşe Sula Köseoğlu 2015 Genel Seçimleri için Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını hazırlattığı bir video ile basına açıklamıştı. İşte o açıklama…

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Cemal AĞIRMAN dedi ki:

    Tebrik ederim. Allah yolunuz açık etsin.
    Başarılar dilerim.