ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
41,9043
EURO
48,9025
ALTIN
5.725,27
BIST
10.208,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
20°C
Trabzon
20°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
reklam

Ankaraya Davet Edildiler

Ankaraya Davet Edildiler
07.04.2012 23:33
671
A+
A-

Ankaraya Davet Edildiler 1

Önceki gün akşam saatlerinde Trabzon AK Parti İl Başkanlığı yarışını etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı.

Ankara’dan genel merkeze yakın önemli bir kaynaktan alınan bilgilere göre; AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için ismi gündemde olan 4 isimden mevcut il başkanı Adnan Günnar, Çarşamba günü adaylığını açıklayan eski il başkan yardımcısı Faruk Kanca ve yine partinin kurmaylarından eski merkez ilçe Başkanı Mustafa Yanmış, Pazartesi günü başkentte yapılacak olan Trabzon zirvesine çağırıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde 3 ismin katılacağı zirve saat 15.00′da gerçekleşecek. Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan zirvede Trabzon AK Parti İl başkanlığına getirilecek ismin netleşeceği iddia edildi.

Kaynak: Taka

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.