ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5521
EURO
34,7644
ALTIN
2.493,15
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Aslan ve Coşkun Hacıosmanoğlu İle Birlikte

Aslan ve Coşkun Hacıosmanoğlu İle Birlikte
27.04.2013 09:11
A+
A-

Aslan ve Coşkun Hacıosmanoğlu İle Birlikte 1

Pazar günü yapılacak Trabzonspor kongresinde hemşehrilerimiz Prof. Dr. Yakup Aslan ve Dr. İrfan Coşkun İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alacak.

Konu ile ilgili sitemize özel açıklamada bulunan ve daha önce de Trabzonspor’da yönetici olarak görev yapan İmperial Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. İrfan Coşkun “Dik duruş, adalet ve taraftarın temsilcisi bir yönetim olarak geliyoruz. Dört yıllık bir çalışmayla kadro olarak beklentileri karşılayacak güçlü bir yönetim altyapısı oluşturduk. Trabzonspor bu yönetimle yeniden şahlanacaktır. Pazar günü delegenin desteğini bekliyoruz. Özlenen Trabzonspor yeniden ayağa kalkacak” dedi.

Profilinden konu ile ilgili bir açıklama yayınlayan Trabzon Tabipler Odası Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan da İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzonspor’un haklarını gözetecek kabiliyet ve ekonomik güce sahip olduğunu, Anadolu kulüpleri ile iyi ilişkileri bulunduğunu, dik duran ama dikleşmeyen, sert görünümlü ama yumuşak tabiatlı birisi olduğunu, Trabzonspor’un zedelenen itibarının onun yönetimiyle düzeleceğini dolayısıyla İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer alacaklarını belirtti.

Bu Haber Çaykara Haber’de de Yayınlanmıştır

https://www.caykaragazetesi.com/yakup-aslan-ve-irfan-coskun-haciosmanoglunun-yonetiminde/

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Listesi:

1-Ali Kemal Başaran

2-Yaşar Aşçıoğlu

3-Sebahattin Çakıroğlu

4-Murat Türköz

5-Ali Uzunay

6-Ömer Yeşilyurt

7-Köksal Güney

8-Abdi Salih Üstün

9-Yakup Aslan

10-Muhammet Kara

11-Engin Hacısalihoğlu

12-Onur İncehasan

13-İrfan Coşkun

14-Osman İlyas

Yedek liste

1-Ahmet Turan

2-Erol İbrahim Ağaoğlu

3-Ömer Demir

4-Çetin Kansız

5-Köksal Sadıklar

6-Mehmet Terzi

7-Ufuk Pervanlar

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.