Çaykara
spor’un bayan boksörleri Türkiye Şampiyonası öncesi Kaymakam Ufuk Özen’i makamında ziyaret etti.
Yönetici Hasan Karaçay Bayan boks antrenörü Hasan Bala ve bayan boksörler Sevgi Şahin, Elif Keskin, Şeyma Şafak birlikte Kaymakam Ufuk Özen’i makamında ziyaret etti.
09-11 tarihleri arasında Çaykara’da kampa giren Çaykaraspor Bayan Boksörleri antrenör Hasan Bala nezaretinde Türkiye Şampiyonasına hazırlandı. 18-21 Haziran tarihleri arasında İzmir Foça’da yapılacak olan şampiyonada başarılı olmak istediklerini söyleyen antrenör Hasan Bala öğrencilerinden altın madalya beklediğini ifade etti.
Kaymakam Ufuk Özen ise toplumumuzda son yıllara kadar boksun erkeklere ait bir spor olduğu kanısı günümüzde bayanlar tarafından yıkılmıştır. Atatürk’ün “ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü sporcularımız rehber edinmelidir. Türkiye şampiyonasına katılacak boksörlerimize başarılar diliyorum dedi.
Çaykaraspor’lu boksörlerden Sevgi Şahin iki kez Türkiye şampiyonu olurken, Şeyma Şafak’ın ise Türkiye ikincisi bulunmaktadır.