ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5017
EURO
34,7771
ALTIN
2.490,70
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
reklam

Büyükşehir TRABZON KART’a geçiş yaptı

Büyükşehir TRABZON KART’a geçiş yaptı
12.07.2016 12:36
A+
A-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TRABZON KART’a geçiş yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerinde yolculuk için kullanılan TAKKART uygulamasından TRABZON KART uygulamasına geçiş yaptı. Söz konusu uygulama dolayısıyla TAKKART kullanan tüm vatandaşların kartlarını TRABZON KART ile değiştirmesi gerekiyor. TAKKART şehir içi ve ilçeler arası seyahatlerde de kullanılıyor.

TRABZON KART uygulamasına sistem değişikliği dolayısıyla geçiş yapılırken Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için gerekli olan tüm tedbirler aldı.

İLK GÜN TÜM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERDİ

Söz konusu tedbirler kapsamında Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, bugün (Pazartesi) Trabzon il genelinde çoklu ücret tarifesinin olduğu hatlarda ücretsiz olarak toplu taşımacılık hizmeti verdi. Bugünden itibaren tekli tarife olan hatlarda vatandaşlar için Belediye otobüslerinde çift kullanımlık TRABZON KART satışa sunuldu. Kart değiştirme işlemleri tamamlanana kadar Belediye otobüslerinde çift kullanımlık kart satışına devam edilecek. Böylece gerekli değişikliği gerçekleştirmemiş olan vatandaşlar otobüslerde satın alabilecekleri kartlarla yolculuk yapabilecek.

trabzonkart (4)Vatandaşlar Atapark’ta bulunan Büyükşehir Belediyesi binasının yanı sıra Meydan’da bulunan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi, Akçaabat’ta Akçaabat Belediyesi, Of’ta Of Belediyesi ve Maçka’da Maçka Belediyesinde TAKKART’larını rahatlıkla TRABZON KART ile değiştirebiliyorlar. Kart değiştirme işlemleri 27 Temmuz’a kadar devam edecek.

KART DEĞİŞİKLİĞİ TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILIYOR

Söz konusu değişim tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilirken vatandaşların TAKKART’ta bulunan bakiyeleri de TRABZON KART’a aktarılıyor. Ücretsiz ve indirimli kart sahiplerinin değişiklik için 1 adet fotoğrafla Belediye bürolarına müracaat etmesi gerekiyor.

Kaynak: Büyükşehir Basın

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.