ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6003
EURO
34,8766
ALTIN
2.495,92
BIST
9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Cansız: Sevgi Muhtar İhmal Kurbanı

Cansız: Sevgi Muhtar İhmal Kurbanı
08.10.2009 10:33
A+
A-

Cansız: Sevgi Muhtar İhmal Kurbanı 1

DERNEKPAZARI Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, 27 Eylül’de meydana gelen trafik kazasında derede boğularak hayatını yitiren eski muhtar Sevgi Akbulut’un ihmal kurbanı olduğunu iddia etti. Cansız, “Sevgi Hanım dereden çıkarıldığında yaşıyordu” dedi.

Dernekpazarı Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız, Uzungöl-Çaykara Karayolu’nda 27 Eylül’de meydana gelen ölümlü kazada hayatını kaybeden Sevgi Akbulut’un, dereden çıktıktan sonra yaşadığını ve 112 elemanları tarafından kendisine ilkyardım uygulamadan dere kenarından ayaklarından bağlanılarak itfaiye halatı ile dereden çıkarıldığını ve kendisine hiçbir ilk yardım müdahalesi yapılmadığını iddia etti. Cansız şöyle konuştu; “Kaza sonrasında dereden kurtarma çalışmalarında olay yerine ilk ulaşan insanları eleştiremiyorum. O insanların paniklemesi ve heyecanını anlıyorum. Anlayamadığım; 150 metre aşağıda karaya vuran kazazede var. Olay yerine Jandarma Trafik, 112 ve Çaykara İtfaiyesi geldi. Yapılan uygulama, ipi oradaki insanın ayağına bağlıyorlar ve tersine insanı balık gibi en az 10 dakikada çıkarıyorlar. Bu uygulama sonucunda sağlıklı insan iç kanamadan ölür. Dereye inen sağlık personeli hiçbir müdahale yapmadan ipi kazazedenin ayağına bağladı. Kazazedeyi sağlık ocağına getiriyorlar orada hayat belirtileri veriyor ve 1 saat kadar müdahale yapılıyor. Peki ben soruyorum; Sevgi Hanımın buraya getirilmesi en az 10-15 dakika sürdü. Burada yapılan müdahale 15 dakika önce yapılsa idi bugün Sevgi Hanım hayatta olurdu. İddia ediyorum oradaki insanlar resmen cinayet işlemiş. Yasal haklarını sonuna kadar savunacağım” dedi.

Kaynak: Günebakış

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.