ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,6237
EURO
34,7525
ALTIN
2.502,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
17°C
Trabzon
17°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Çay-Der Kan bağışı Kampanyası Düzenledi

Çay-Der Kan bağışı Kampanyası Düzenledi
30.01.2011 15:32
A+
A-

Çay-Der Kan bağışı Kampanyası Düzenledi 1

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneğinin  “Kan Bağışı Kampanyası “ 30-01-2011 Pazar günü Trabzon’da bulunan dernek binasında gerçekleşecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan yardımcısı Osman Abanoz; Derneğimiz ve Kızılay kan merkezi tarafından düzenlenecek kan bağışı kampanyasına Pazar günü derneğimizin kendi lokalinde saat 17.00 ile 21:00 arasında gerçekleştirecektir. Kampanyaya kan bağışında bulunacak üyelerimizin bir hayatın kurtulmasına vesile olma fırsatını yakalamış olacaktır. Hayatımızdaki en güzel şeylerden bir tanesi de insan hayatı ve sağlığıdır. Yapılacak kan bağışları şüphesiz ki insan hayatının ve sağlığının devam etmesinde çok önemlidir. Buradan Tüm Çaykara ve Dernek Pazarlı Hemşerilerime sesleniyorum: Eğer kan vermek için uygun şartları taşıyorsanız mutlaka kan bağışlamak suretiyle bu kampanyaya desteğinizi bekliyoruz.

Abanoz; Ayrıca Kan bağışı ile birlikte dernek üyelerimizin kan teminini kolaylaştırmak için belirli gruptaki kan verebilecek hemşerilerimizin kan guruplarını tespit ederek bilgisayar ortamına aktarılacaktır. Dedi.

Dernek Lokalinde tüm odalarda maç yayın sistemi olacak şekilde üyelerin Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarını rahatlıkla seyredebilecektir.

Haber: Çaykara Gazetesi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.