ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
38,7959
EURO
43,3708
ALTIN
4.001,37
BIST
9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Çaykara TOKİ’de kuralar çekildi

Çaykara TOKİ’de kuralar çekildi
13.01.2016 14:33
A+
A-

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çaykara İlçemizde yapılan TOKİ konutları için 70 Konut Belirleme ve Emekli Hak Sahipliği Kurası Noter huzurunda gerçekleştirildi.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan kura çekimi için emekliler hınca hınç doldurdu. Kura çekim törenine Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve vatandaşlar katıldı.

Toki_kuralari1

Kura çekimini Kaymakam Mustafa Gül ve Başkan Hanefi Tok birlikte yaptı

Kura çekimi törenine katılan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Belediye Başkanı Hanefi Tok kısa bir konuşma yaptı. Ardından kura çekimine geçildi. Kuralı ilk çekilişi Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok yaptı. Kura sonucu 70 hak sahibi belirlendi. 207 başvurunun olduğu emekli daire tipinde Yunus Sever, Şehriye Tatlı, Hanefi Saran, Ömer Asan ve Fatma Birlik hak sahibi oldular. Ayrıca başlangıçta talep başvurusunda bunan diğer 65 hak sahibinin de kat kurası çekilerek hangi hak sahibinin hangi kata hak kazandığı belirlendi.

75 metrekare 2+1 tipinde planlanan TOKİ Trabzon Çaykara Emekli Konutlarının fiyatları 114 bin 52 TL. Peşinatın sözleşme esnasında ödeneceği TOKİ Trabzon Çaykara Emekli Konutları’nda yüzde 12 peşinatla 180 ay, yüzde 20 peşinatla 240 ay taksit imkânı sunuluyor. Projede 380 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Toki_kuralari2

Kura çekimi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü salonunda yapıldı

Kurada adı çıkmayıp hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 18 Ocak 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili Çaykara şubesinden geri alabilecekler.

Projeden daire sahibi olanlar borç bitene kadar dairelerini devredemeyecekler. Hak kazananlardan konutta ikamet etmeyenlerin sözleşmesi ise feshedilecek.

Kura sonucu hak sahipleri aşağıdaki gibi belirlendi. (Sarı renk emekli konutlarını, kırmızı renk hak sahibi sayısını gösteriyor.)

TOKİ_hak sahşpleri

Kaynak: Belediye Basın Birimi

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Koliva dedi ki:

    Bazıları aile apartmanı olacak sanırım. Ne şanslılar(?)

  2. hakan dedi ki:

    Katlara gore fiyat degisiyomu acaba

  3. İLKNURR dedi ki:

    TOKİ ÇAYKARA EMEKLİ KONUTLARI DİYOR AMA İÇİNDE 5 TANE EMEKLİ VAR ÇOK İLGİNÇ AYRICA ÇAYKARA YA GÖRE PAHALLI ????

  4. Hüseyin dedi ki:

    Kaba inşaat ve ince iş olarak ikiye ayrılan maliyet tutarı inşaat maliyet hesaplama yaparken karşımıza çıkıyor. İKi kat ve daha fazla kattan oluşan inşaatın maliyetinde metrekare birim fiyatı ortalama 400 liradan başlıyor. Kaba inşaat dışında döşeme, tesisat, boya ve aydınlatma gibi ince işçilikler eklendiğinde inşaat maliyeti 650 liraya kadar çıkabiliyor.

    Caykara Toki evleri 75 metrekare.
    1 metrekare dairenin maliyeti 2015 de 650 Lira biz 700 liradan hesaplayalim 700 ×75= 52 500 Lira Eder Toki her daireden yüzde yüz kar yapiyor hayirli trajlar..