ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4781
EURO
34,9319
ALTIN
2.435,57
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
23°C
Trabzon
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
reklam

Çaykara’da 15 Temmuz Şehitlerini andık

Çaykara’da 15 Temmuz Şehitlerini andık
16.07.2018 12:24
A+
A-

Çaykara’da 15 Temmuz’daki darbe girişiminin 2’nci yıldönümünde, darbe girişimi sırasında yaralanan ve şehit düşen vatandaşları anmak ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlamak için ’15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü’ Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı tarafından organize edilen yürüyüşe, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Çaykara Meydanda Organize edilen törende Şehitlerimize ve gazilerimize Kuran okunması ile başladı dualar edildi İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Müftüsü Abdurrahman Koç günün anısına birer konuşma yapıldı.Merkez ışıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar günün anısına kendi yazdığı Şiir’ı okudu.

Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı Şunları söyledi
Bizim silahlarımızı bize doğrulttular.
2 yıl önce 15 Temmuz gecesi ülkede çok büyük ihanet yaşandığını belirten Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı “15 Temmuz gecesi ülkemizde çok büyük bir ihanet ve kâbus çöktü. Bu gece ülkemiz, milletimiz ülkesini, değerlerini, onurlarını, tarihlerini satanlara karşı koydular. Son İstiklal Savaşı’nı verdiler. Bizim silahlarımızı, toplarımızı, tanklarımızı, uçaklarımızı bize doğrulttular. Onlar bir cemaat adı altında,Türkiye’nin huzurunu bozmak için düğmeye basıldığı andan itibaren terörist oldular. Ama biz Bedir’de, Malazgirt’te, Çanakkale’de olduğu gibi ‘Ya istiklal, Ya ölüm’ diyerek imanımızdan aldığımız güçle meydanlara koşarak dur dedik.

Haber :Ali Rıza Altınsoy

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.