ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5988
EURO
34,7865
ALTIN
2.496,29
BIST
9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu
30.10.2010 17:01
A+
A-

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 1

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 87. Yıldönümü Çaykara’da coşkuyla kutlandı. İlk tören Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. İlçe stadında devam eden törenler esnasında İlçemiz Kaymakamı Cevdet ATAY, Garnizon Komutanı Bahadır SEFEROĞLU ile Belediye Başkanı Namık Kemal GEDİKOĞLU katılanların ve halkın bayramını kutladılar.

Saygı duruşunun ardından Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğretmeni Gülay YAZAR yönetiminde İstiklal Marşımız okundu. İlçemiz Kaymakamı Cevdet ATAY günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Ardından öğrenciler tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okundu.

Bayram dolayısıyla düzenlenen Atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yıldız Kızlar 100 metre sürat koşusunda Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ayşe TOSUN birinci, Ayşenur ÜSTÜN ikinci ve Sümeyye YAĞCI üçüncü olurken Yıldız Erkekler 100 metre sürat koşusunda Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinden Yavuz SEMİZ birinci, Taha ÖZKAN ikinci ve Atakan ÖZTEL üçüncü oldu. Genç erkekler 100 metre sürat koşusunda Çok Programlı Lisesi öğrencisi Yasin IŞIK birinci olurken İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Erkan GÜZEL ikinci ve Kerim KESKİN üçüncü olurken ödüllerini ilçemiz Kaymakamı Cevdet AKAY’ın elinden aldılar. “Cumhuriyet Koşusu” nda Yıldız erkeklerde Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinden Deniz AKAYDIN birinci Furkan ÇİÇEK ikinci ve Enes ERSOY üçüncü olurken ödüllerini Garnizon Komutanı Bahadır SEFEROĞLU verdi. Yıldız kızlar da ise Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğrencilerinden Gülsüm KESKİN birinci olurken Semiha ŞAHİN ikinci ve Havva ALKAN üçüncü oldu ödüllerini ise Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal GEDİKOĞLU verdi. Genç Erkeklerde Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden Birol AKAY birinci. Yasin IŞIK ikinci ve İkram YILDIRIM üçüncü oldu ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet HOŞOĞLU verirken, Atatürk ve Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında İmam Hatip Lisesinden Büşra SAYGILI birinci, Çok Programlı Lisesinden Deniz YILMAZER ikinci ve Anadolu Lisesinden Özge KARACA üçüncü olurken ödüllerini Cumhuriyet Başsavcısı Köksal YAVUZ verdi. Törenler Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin gösterilerinin ardından Geçit töreni ile sona erdi.

Haber ve Resimler: Ş.Şaban Keskin

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 2

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 3

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 4

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 5

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 6

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 7

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 8

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 9

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 10

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 11

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 12

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 13

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 14

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 15

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 16

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 17

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 18

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 19

Çaykara’da Cumhuriyet Coşkusu 20

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.