Yılların idarecisi Ayhan Hoş 47 yıllık hizmeti sorası yaş haddinden emekli oldu. Hoş, 80’li yıllarda Çaykara İnönü lisesi müdürlüğü ve 90’lı yıllarda Çaykara ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunmuştu. Ayhan Hoş en son Trabzon Merkez Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Ortaokulu Müdürü olarak görev yapıyordu. Hoş, veda mesajında “Yetiştirdiğim binlerce öğrencilerden öbür dünyaya göç edenlere rahmet diliyorum. Bütün öğrencilerime hakkım helal olsun. Hepsine mutluluklar diliyorum. Allaha ısmarladık. 09 04 2016” dedi.
Ayhan Hoş kimdir?
31.7.1969 tarihinde Trabzon İlköğretmen Okulu mezunu olarak Çaykara Eğridere İlkokulunda göreve başlayan Ayhan Hoş iki yıllık ilkokul öğretmenliğinden sonra Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsü FKB bölümünü bitirdi. 26.10.1974 tarihinde Hakkari Şemdinli Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmenliği ile başlayan 2.etap Mardin Midyat’ta Jandarma yedek subay tğm. görevinden sonra Artvin Öğretmen Lisesi, Kars Susuz Kazım Karabekir Öğretmen Lisesinde öğretmenlikten sonra 3.etap Çaykara Karaçam Ortaokulu Müdürlüğü, Of Bölümlü Ortaokulu Müdürlüğü, Çaykara İnönü Lisesi (1979)öğretmenliği, Md. Baş yardımcılığı 14.12.1984’ten itibaren Çaykara İnönü Lisesi Müdürlüğü ,1992-1995 yılları arası üç yıl Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden sonra Trabzon Erdoğdu İlköğretim Okulu Md.(06.9.1996)-Yavuz Selim İlköğretim Okulu Md. (2005) tekrar Erdoğdu İlköğretim Okulu Müdürlüğünden sonra 2010 yılında uygulanan idareci rotasyonu ile son görev yeri olan Trabzon Ortahisar İskenderpaşa Ortaokulu müdürlüğüne atandı.(26.8.2010) İlk göreve başlarken maaş alabilmek için yaşının 18 ay büyütülmesi nedeniyle 65 yaş sınırı gelerek 1969 Temmuz ayı sonunda büyük şevk ve heyecanla başlayan büyük maraton Mart ayı son günü 31.3.2016 Perşembe günü aynı şevk, heyecan ve aşk ile sona ererek 4.etap emeklilik başlamış oldu.
Çaykara Gazetesi haber merkezi ve yönetimi olarak emekli olan hemşehrimiz Ayhan Hoş’a emekli Hayatında’da başarılar ve sağlıklı günler dileriz.
Haber: Ali Rıza Altınsoy
DEĞERLİ HOCAMA BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. CEMİL DOĞAN