Çaykara’nın Soğanlı köyünden olan ve Özel Harekat Şubesinde görevli olan komiser Ahmet Çamur(46) bu gün akşam saatlerinde Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde girdiği çatışmada şehit düştü.
Şemdinli ilçesi girişindeki yolu ulaşıma kapatan teröristlere müdahale için olay yerine giden özel harekat ekibinde görevli komiser Ahmet Çamur’un da içinde bulunduğu güvenlik kuvvetlerine roketatarlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda hemşerimiz Ahmet Çamur ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Çamur burada hayatını kaybetti.
Eş hakim olan şehit Ahmet Çamur üç kız çocuk babasıydı. Çaykara İmam-Hatip Lisesinde okuduktan sonra Trabzon İmam-Hatip Lisesinden 1990 yılında mezun olan şehit Çamur, uzun yıllar doğu bölgesinde özel harekat polisi olarak görev yaptıktan sonra son olarak Ankara’da görevliydi. Eşi Yargıtay’da hakim olan şehit Çamur 45 gün önce Şemdinli’ye geçici görevle gönderilmişti.
Şehit Ahmet Çamur daha önce de iki kez girdiği çatışmada yaralanmış, emekliye sevk edilme isteğini ise olumsuz karşılamıştı.
Şehit komiser Ahmet Çamur facebook profilinde milli ve manevi değerlerimizi öne çıkaran paylaşımlar yapıyordu.
Şehidimizin sosyal medya profilini görmek için TIKLAYINIZ
Cenaze 16 Ağustos 2015 Pazar günü Çaykara Velioğlu Petrol Alanında saat 17:00’de
Hakkını helal et şehidimiz.
Siirt Eruh da beraber görev yapmıştık. O özel harekat ben astegmen idim. Rabbim cennetine aldı arkadaşımızı inşallah en guzel mertebede. Ne mutlu ona. Bize de aynı mertebeleri nasip eder insallah. Ailesine sabır versin. Sen öledin dostum aramızdasın inşaAllah. Allahuekber….
Allah rahmet eylesin.
Sehit ahmedimizin sehit eden serefsiz ve ona sebebiyet verenin evine hicbir zaman ates eksik olmasın
Sehit ahmet imizin alilesine sabır versin allah yerini makamını cennet eylesin ailesinin başı sag olsun ona kursun sıkan serefsizinde o nun olumune sebeb olan allah ailesine ve kendisine huzur ve rahatlık vermesin
Peygamber efendimize komşu olur inşallah.allah ailesine Sabırlar versin
Şehidimiz Ahmet Çamur kardeşimizi ve bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ahmet kardeşimizin geride kalan 3 çocuğuna, eşine, yakınlarına ve tüm dostlarına sevenlerine Mevlâ’dan sabırlar niyaz ediyorum Allah rahmet eylesin. AMİN AMİN AMİN
Şehidimiz allahtan rahmet diliyorum.Cumhurbaskanimiz da bugün taziye ziyaretinde bulunacak inşallah.
Bir yiğit daha toprağa düştü. Rabbim şehadetini kabul etsin…
İnnalillah veinnaileyhiraciun. Tanıdığımız sevdiğimiz inançlı bir kardeşimizi şehit vermenin derin acısını yaşıyoruz. Acımız büyük. Rabbim şehadet mertebesini hayırlı etsin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına sabrı cemil nasip etsin. Hain teröristleri Kahhar ismi şerifiyle kahreylesin…
Allah’ım rahmet eylesin hepimizin başı Sağolsun maşallah her seferinde siyasîlerden duyuyoruz hiç kimse devletin Gücünü sinamasın daha dün söylendi arkasından üç asker bir polisimiz şehit ne gariptirki şehidimizin ardından Çatışma Sürüyor sözde dört terörist geberiyor o esnada leşlerini Alıp kaçabiliyorlar Olan vatansever garibana oluyor değerli şehidimiz hakikaten insan olan herkesin gözü yaşlı Allah’ım ailesine ve vatan sevgisi taşıyıp Benim güvenliğimi Sağlamak in Can’ını feda etti deyip üzülüp yas tutanlara SABIRLAR versin
Allah rahmet etsin. Ailesine sabrı cemil ihsan eylesin. Sebep olanları Allah kahretsin.
Hacı Ali Osman amcanın deyimiyle “e kuzi rebbiye emanet”.gözümüz yaşlı gönlümüz hüzünlü.başımız sağ olsun.