ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5994
EURO
34,8026
ALTIN
2.503,83
BIST
9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
24°C
reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çaykaralı avukatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çaykaralı avukatı
01.02.2019 11:00
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çakara’ya ve Çaykaralılara olan güveni kamuoyunda bilinen bir durumdur. Bu çerçevede iktidarda bulunduğu 16 yıllık süre içerisinde değişik zamanlarda oldukça fazla Çaykaralı bürokratla çalışması da bunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor. İktidarı boyunca sık sık üst ve kritik görevlere Çaykaralılara atayan Cumhurbaşkanı Erdoğan hukuk işlerini de bir Çaykaralıya emanet etmiş durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatlarından olan Hüseyin Aydın da bir Çaykaralı. Taşkıran Mahallesinden olan Hüseyin Aydın uzun bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hukuk işlerini takip ediyor ve medyada sık sık Cumhurbaşkanının avukatı sıfatıyla hukuki konularda demeçler veriyor.

HÜSEYİN AYDIN KİMDİR?

Çaykara’nın Taşkıran Mahallesinden olan Av. Hüseyin Aydın 1973 yılında Trabzon’da doğdu.

1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi kamu hukuku anabilim dalında“ sınaî mülkiyet hakları aleyhine işlenen suçlar” konulu yüksek lisans teziyle yüksek lisans çalışmalarını tamamladı. Ankara Üniversitesi Ceza Hukuku Anabilim dalında, doktora çalışmasını 2009 yılında tamamlayarak, ”Türk Ticaret Kanununda haksız rekabet suçları” konulu doktora teziyle doktora derecesini almıştır.

2000 yılından bu yana Ankara’da avukatlık yapan Av. Hüseyin Aydın 1995-1996 yılları arasında Ankara Barosunda avukatlık stajını yaptı. 1996-1997 yılları arası Ankara’da serbest avukatlık yaptı. 1997-1999 yılları arasında Ankara Adliyesinde hâkimlik savcılık stajı yapmıştır. 1999-2000 yılları arası Gaziantep Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapmıştır. 2000 yılında bu görevinden istifa ederek tekrar Ankara’ da serbest avukat olarak çalışmaya başlamıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı olarak görev yapmaktadır.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.