ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
reklam

Doğal Yumurta Üretiyorlar

Doğal Yumurta Üretiyorlar
30.04.2011 11:38
A+
A-

Doğal Yumurta Üretiyorlar 1

DOĞAL YUMURTA ÜRETİYORLAR

Bayburt’un Aydıntepe İlçesinde 62.000 tavuk kapasiteli yumurta üretim tesisi

açan Çaykaralı yatırımcılar Okur Kardeşler kurdukları yem tesisiyle de doğal yumurta üretiyorlar. Gazetemize tesis ile ilgili açıklamada bulunan OKTAŞ Tavukçuluk Yönetim Kurulu Üyesi Veteriner Hekim Mehmet Okur amaçlarının bölge halkına sağlıklı yumurta yedirmek olduğunu söyledi. Bayburt’un Aydıntepe İlçesinde kurdukları 5000 m2 tesiste yumurta üretiminde kullanılan en son sistem uygulanıyor. Modern tesislerde üretim yaptıklarını anlatan Okur, Bayburt Organize Sanayi Bölgesinde kurdukları yem fabrikasında da kendi tavuk yemlerini ürettiklerini ifade etti. Aydıntepe ovasında üretilen tahılların kendi tesislerinde işlenerek tavuk yemi haline getirildiğini ve yumurta üretiminde bu yemi kullandıklarını belirten Okur “Ürettiğimiz yumurtaya organik demiyoruz, ama kullandığımız yemde hiçbir katkı maddesi yoktur. Tamamen kendimiz üretiyoruz ve sağlıklı şartlarda bir üretim gerçekleştiriyoruz. Günlük 50.000 yumurta üretimi gerçekleştiriyoruz ve bölgeye pazarlıyoruz. Oktaş Tavukçuluk olarak Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Erzurum illerine yumurta veriyoruz.” Dedi.

Doğal Yumurta Üretiyorlar 2

Doğal Yumurta Üretiyorlar 3

Doğal Yumurta Üretiyorlar 4

Doğal Yumurta Üretiyorlar 5

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.