ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,3620
EURO
34,9560
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Açık
17°C
Trabzon
17°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
reklam

Dr. Mustafa Tunçer’in Kur’an’da Cin ve Şeytan Kitabı Piyasada

Dr. Mustafa Tunçer’in Kur’an’da Cin ve Şeytan Kitabı Piyasada
04.08.2011 09:48
A+
A-

Dr. Mustafa Tunçer'in Kur'an'da Cin ve Şeytan Kitabı Piyasada 1

Çaykaralı İlahiyatçı Dr. Mustafa Tunçer’in kaleme aldığı “Kur’an’da Cin ve Şeytan” adlı kitabı piyasaya çıktı.

Eser Ofset tarafından basılan kitap 254 sayfa.

Normal şartlar altında duyu organlarının kapsama alanı dışında kalan doğa üstü güçler yüzyıllardır insanoğlunun hep ilgi alanı içinde kalmıştır. İnsanların isimlerini anmasından bile çoğu zaman  korktuğu ve özellikle toplumumuzca “üç harfliler” diye tarif edilen esrarengiz bu varlıkları müşahade edemeyişimizin nedenlerinden bazıları , bizde mevcut eksikliklerden, bazıları da bu varlıkların kendilerinde bulunan paranormal özelliklerden kaynaklanmaktadır. Bu  yüzden bu varlıkları normal beşeri idrakle kavramak mümkün değildir.

Dr. Mustafa Tunçer “Kur’anda Cin ve Şeytan” adlı bu esrinde Kur’an ve sahih sünnetin ortaya koyduğu mutlak referans ölçüleri bağlamında üzerinde sayısız spekülasyon yapılan cin ve şeytanın varlığını, özelliklerini, insanlarla olan münasebetlerini, ve özellikle şeytanların insanları doğru yoldan uzaklaştırma gayretlerini ilmi duyarlılıkla ortaya koymaktadır.

Dr. Mustafa Tunçer’in “Kur’anda Cin ve Şeytan”  adlı eseri Çaykarada faaliyette bulunan Tevhid kitabevinden temin edilebilir.

Mustafa Tunçer Kimdir?

Dr. Mustafa Tunçer'in Kur'an'da Cin ve Şeytan Kitabı Piyasada 21966 yılında Çaykara İlçesi Taşören köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, İmam-Hatip Lisesini Çaykarada bitirdiktensonra 1989 yılında 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı üniversitede 1991 yılında Temel İslam Bilimleri (Tefsir) Anabilim Dalında Yüksek Lisansını 1999 yılında da “Kur’anda Cin ve Şeytan” adlı teziyle  doktora çalışmasını tamamladı.

1990-1999 yılları arasında 19 Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Temel İslami Bilimler Anabilim dalında Araştırma Görevlisi olarak çalıştı.

Mustafa Tunçer  halen Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir ortaöğretim kurumunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.