ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5994
EURO
34,8026
ALTIN
2.503,83
BIST
9.431,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
24°C
reklam

Erdoğan Tok Beş Yıl Sonra Yeniden Aday

Erdoğan Tok Beş Yıl Sonra Yeniden Aday
29.01.2014 20:18
A+
A-

Erdoğan Tok Beş Yıl Sonra Yeniden Aday 1

Çaykara’nın Eğridere köyünden olan ve 2004-2009 yılları arasında Ak Partiden Samsun’un en

büyük ilçesi  İlkadım Belediye Başkanlığı yapan Erdoğan Tok 5 yıl aradan sonra yeniden aday oldu.

Adaylığının kesinleşmesinden sonra basına açıklama yapan Eroğan Tok” “Efendilik yapmaya, geçmişi karalamaya, milleti küstürmeye değil, millete hizmetkar olmaya geliyoruz.”

Yaşardoğu Spor Salonu’nda AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok,
” Yüreğimizde Halk, Kalbimizde İlkadım Var” dedi.

SÖZ VATANDAŞTA OLACAK

30 Mart yerel seçimleri için Yaşardoğu Kapalı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısı sonrası konuşma yapan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, 31 Mart
sabahı sözün vatandaşta olacağını ifade etti.

“Vatandaş söyleyecek, biz yapacağız” diyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, İlkadım’da yapılacak hizmetlerin istişare ve ortak akılla yerine getirileceğini kaydetti.

ERDOĞAN TOK KİMDİR?

1965 yılında Çaykara’da dünyaya gelen Erdoğan TOK, çocukluk ve gençlik yıllarınıOrdu’da geçirmiştir. Babasının işleri dolayısıyla Ordu’nun Bucak mahallesineyerleşen Erdoğan TOK, eğitim hayatının önemli bir dönemini çocukluk ve gençlikhayallerinin izlerini taşıdığı bu şehirde tamamlamıştır. Çocukluk yıllarındaaktif kişiliğiyle dikkat çeken Erdoğan TOK, İlkokul ve Lise yıllarında dabirçok sosyal ve kültürel aktiviteler içerisinde bulunmuştur. Aksiyoner birkişiliğe sahip olan Erdoğan TOK, Gençlik çağında da siyasi ve sosyalçalışmalara katılarak önemli görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Ordu İmamHatip Lisesi’nden mezun olan Erdoğan TOK, Lise eğitimini tamamladıktan sonraailesiyle birlikte Samsun’un Cedit Mahallesine yerleşmiştir. Başarılı bireğitim dönemi geçiren Erdoğan TOK, ilk olarak Anadolu Üniversitesi İşletmeFakültesinden, ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ndenmezun oldu.

Öğrencilik yıllarından itibaren siyasal, sosyal ve sportif faaliyetleriçerisinde bulunan Erdoğan TOK, hentbol, voleybol ve masa tenisi gibi çeşitlispor dallarıyla ilgilenmiştir. Profesyonel hentbol, masa tenisi oyuncusu vehakemi olan Erdoğan TOK, kazandığı birincilik ve derecelerle spordakikariyerini yükseltmiştir
Siyasi kariyerinin ilk adımlarını gençlik yılarındaçeşitli vakıf ve teşkilatlarda aldığı aktif görevlerde bulunarak atan ErdoğanTOK, birçok sosyal ve siyasal çalışmaların içerisinde bulunduğuorganizasyonlarda yönetici düzeyinde görevler üstlenmiştir. Spor kariyerindekibaşarılarının yansımasını siyasi hayatına taşıyan deneyimli siyasetçi ErdoğanTOK, disiplin ve azmi ile üstlendiği tüm görevlerdeki performansını ortayaçıkardığı çalışmalarla göstermiştir. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde ve hayırkurumlarında 10 yıl süreyle yöneticilik ve yönetim kurulu başkanlığında bulunanErdoğan TOK, 19 yaşından itibaren (1984) siyasi çalışmaların içerisinde yeralmıştır. Siyasi yaşamında 29 yılı deviren Erdoğan TOK, 1998-2000 yıllarında FaziletPartisi Merkez İlçe Başkanlığı, 2002-2003 yıllarında AK Parti TeşkilatlardanSorumlu İl Başkanı Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.
2004 yerel seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanlığına seçilerek beş yıl süreyle görev yapan Erdoğan TOK, 2010-2013 yıllarında ise TBMM Müşaviri olarak görev yaptı.
İngilizce ve Arapça bilen Erdoğan Tok, evli ve üç çocuk babasıdır

Not: Çaykaralı olup diğer illerden aday olan başkan adaylarını ilerleyen günlerde açıklamaya devam edeceğiz

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.