ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5997
EURO
34,8182
ALTIN
2.496,46
BIST
9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Esnaf Kefalette Başkan Ahmet Sevinç

Esnaf Kefalette Başkan Ahmet Sevinç
31.03.2008 15:14
A+
A-

Esnaf Kefalette Başkan Ahmet Sevinç 1

Çaykara Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanlığını için yapılan 32. genel Kurulda başkanlık için üç aday yarıştı. Pazar günü Halk Eğitim Merkezi Kongre salonunda saat 10:00’da başlayan seç

im saat 15:00’da sona erdi. Kullanılan 191 oydan Ahmet Sevinç’in listesi 113 oy alarak 4 yıllığına Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifini yönetecek. Diğer adaylardan Kemal Sakal 49, İsmail Mazlum ise 27 oy aldı.

Saat 10 da başlayan seçimde saygı duruşu ve istiklal marşının ardından
Divan Başkanlığına Mehmet Savaş Dündar, Katip üyeliklere Abdullah Sevin ve Necati Zeyrek seçildi. Yönetim Kurulu adına açış konuşmasını yapan eski başkan Rıfat Taşkın yaptığı konuşmada “ Kooperatife yıllarımı verdim. Esnaflarla uyum içerisine çalıştım. Hem esnafların çıkarlarını korudum, hem de kooperatifi ayakta tuttuğum, 37 yıllık süre içerisnde son 3 yılda çok yoruldum. Yıllar içerisinde beraber çalıştığım çalışma arkadaşlarımdan vefat edenlere Allah rahmet diliyor sağ olanlara da teşekkür ediyorum. Ben misyonumu tamamladığıma inanıyor ve hepinize teşekkür ediyorum dedi.”

Yönetim kurulunun ibrasından sonra söz alan Ahmet Sevinç “Bende 1974 beri sizlerden biri olarak esnaflık yapmaktayım. Esnaf olarak çeşitli dönemlerde yaşadığımız sıkıntıları beraberce paylaştık. İlçemizin küçük olması, gelişememesi, hitap ettiğimiz kitlelerin az olması nedeniyle, bu sıkıntılarımız devam etmektedir. Çaykara Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifinin amacı ekonomik olarak yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi noktasında kooperatifin imkanlarından yasal ölçülerde esnafımıza hizmet etmesidir. Kooperatifimiz şimdiye kadar iyi idare edilmesi neticesinde halen faaliyet göstermektedir. Yakın ilçelerimiz şu anda kooperatif hizmeti konusunda üyelerine hizmet verememektedir.

Şu ana kadar sizlerin hizmetinde olduk. Bundan sonra da sizlerin desteği ile hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Sizlerin desteği ile inşallah yeni projelere imza atacağız

Çaykara Esnaf Sanatkar Kredi Kooperatifinin kuruluşuna ve bu günlere gelmesinde vesile olan 37 yıldır Başkanlık eden büyüğümüz ağabeyimiz sayın Rıfat Taşkın a teşekkür ederim.” dedi. Bu esnada Rıfat Taşkın’ın hüzünlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonra kapalı oylamaya geçildi. Kullanılan 191 oydan Ahmet Sevinç 113 oy alarak başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Kemal Sakal 49, İsmail Mazlum 27 oy aldı.

Seçimi Kazanan Liste

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER

1-AHMET SEVİNÇ

2-SELMAN DANIŞ

3-OSMAN BOZ

4-M.SAVAŞ DÜNDAR

5-M.KEMAL KAHVECİ

6-SABRİ UYGUN

7-YAŞAR ERDEM

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-KERİM TOSUN

2-MUSTAFA GÜVERCİN

3-MUHAMMET KILIÇ

4-MUSTAFA FINDIK

5-SALİH KUL

6-BAHATTİN YAZICI

7-ORHAN KAZANCI

Yeni Sayfa 2

Resimleri Büyük Görmek İçin Üzerlerine
Tıklayınız>>>

Resimleri Büyük Görmek İçin Üzerlerine
Tıklayınız>>>

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.