ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
19°C
Trabzon
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
reklam

Hacımüftüoğlu Göreve Başladı

Hacımüftüoğlu Göreve Başladı
20.09.2009 16:10
A+
A-

Hacımüftüoğlu Göreve Başladı 1

RİZE’NİN yeni valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu görevine başladı. 8 aylık görev süresinin ardından merkez vali

liğine atanan Zekeriya Şarbak’ın yerine Rize Valiliği görevine getirilen Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı Seyfullah Hacımüftüoğlu, sabah saatlerinde ağabeyi Erzurum İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu’na ait özel otomobille Rize’ye geldi. Karşılama töreni yapılmaması için habersiz kente gelen Müftüoğlu, özel otomobili valilik makam aracının yanına park ederek Valiliğe girdi. Burada Valilik Özel Kalem Müdürlüğü’ne çıkan Müftüoğlu, kendisini tanıtarak makamına geçtiği öğrenildi.
Karşılama töreni yapılmasını istemediği için habersiz geldiğini belirten Müftüoğlu, “Yapacak çok işimiz var. Karşılaşma ve uğurlama törenlerine ayıracak vaktimiz yok. Geçmişten beri bunu düşünüyordum. Eğer böyle bir görev nasip olursa nasıl başlarım diye, onu tahakkuk ettirdiğim içinde mutluyum. Katılamayanlar üzülürdü, katılanlar kendini ayrıcalıklı hissederdi, kimseye böyle bir imkan tanımamış olduk. Daha iyisi ne olabilirdi. Hiç kimsenin tercihini de tenkit edecek değilim. Karşılama da doğrudur, törenler yapmakta, yaptırmamakta doğrudur. Bu benim tarzım, bu böyle devam edecektir” dedi.
KENDİ MEMLEKETİME GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM

Müftüoğlu, Trabzon’un Çaykara ilçesi doğumlu olduğunu belirterek “Kendi memleketime geldiğim için gerçekten mutluyum. Rize benim yakından bildiğim, tanıdığım insanı ile rahatlıkla dostluk kurabildiğim, en iyi arkadaşlarımın olduğu il, Rize’nin meselelerini yakından takip ediyorum. Bundan sonra takip etmekle kalmayacağım, çözmekle uğraşacağım. Rize halkının desteği ile kıymetli hemşerilerimin katılarıyla Rize’nin üstesinden gelmesi gereken problemlerini hep birlikte çözeriz. Bu işler sadece valinin ya da kadrosunun yapacağı işler değildir. Tüm Rizelilerin bizimle birlikte hareket etmesi, onların istekleri doğrultusunda bizim de meseleleri çözme gayreti içinde olmamız söz konusu olacaktır. Birlikte olursak başarabileceğimizi düşünüyoruz. Rize halkını isteği olacaktır. Asla kişisel görüşlerimiz Rize halkının teveccühü olmadan pratiğe konmayacaktır. Kamu görevlilerinin istek ve talepleri değil, esas olan halkın istek ve temennileridir. Rize halkı ne diyorsa bize hangi görevi veriyor, hangi hususu çözmemizi istiyorsa onu yapma gayreti içerisinde olacağız.” dedi. Müftüoğlu, Rize’deki eğitim kalitesinin artırılması için de özel gayret sarf edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Günebakış

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.