ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
reklam

Hacımüftüoğlu Hükümet Konağı inşaatını inceledi

Hacımüftüoğlu Hükümet Konağı inşaatını inceledi
02.03.2015 21:54
A+
A-

Milli Güvenlik Kurulu(MGK) Genel Sekreteri hemşehrimiz Seyfullah Hacımüftüoğlu Çaykara Hükümet Konağı İnşaatını yerinde inceledi. Hacımüftüoğlu’nun İçişleri Bakanlık Müsteşarı iken destekleri ile projelendirilen ve ödenek tahsis edilen Hükümet Konağı İçişleri Bakanlığı tarafından yapılıyor.

MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu beraberinde Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Çaykara eski Kaymakamı ve Kars Kağızman İlçe Kaymakamlığı görevini yürüten Musa Üçgül, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile devam eden yeni Hükümet Konağı inşaatını yerinde incelediler.

Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 4.499.000.00 TL’ye ihalesi gerçekleştirilen Çaykara Hükümet Konağının yapımı en uygun teklifi veren İshakoğlu Maden İnşaat Beton Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şti tarafından gerçekleştiriliyor. 24 Temmuz 2014 tarihinde ihale edilen Hükümet Konağı inşaatının ihaleyi alan firmaya yer teslimi 1 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşmişti. Hükümet Konağı inşaatı için yer teslim tarihi itibariyle 500 gün inşaat süresi bulunuyor.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Sn DEVLETLİM, sizden acil ziyaret bekleyen burada inşaatı devam eden konak değil. Merhume ANNE nizin doğduğu ve ebediyete intikal ettiği toğraklarda özgürce akan derelerin önüne KELEPÇE vurulan HES inşaatları olmalıydı. Zira RİZE Valiliğiniz zamanında sahip çıktığınız RİZE derelerine ne yazıkki doğduğunuz toprakların dereleri söz konusu olunca aynı duyarlılığı gösterdiğinizi duymadık. Yoksa akan dere duyarlılığınız ynıydıda, lakin RİZE deki dereler B.BAKANIN memleketi olduğundan mı ÇED ve MAHKEME kararlarını uygularken çok yerinde davrandınız ve tüm güzel insanların kalbinde yer buldunuz. OGENEDE her doğan çocuk belki VALİ yada MÜSTEŞAR olmuyor. Ama kahirekseriyesi UFACIK MAÇKA DERESİYİM AMA DOĞRUCA DENİZE AKARIM diyen ŞAİRİN yüzünü kara çıkartmayacak şekilde. DERELERİNİN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN KENDİLERİNİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VEREN ve sadece doğdukları toprakları kendilerine AMİR gören DOĞA İNSANLARI oluyorlar. Sn VALİ Merhum ANNENİZİN Cenazesindeki insanlar kadar ALLAH gecinden versin, sizin CENAZENİZDEDE insanlar olsun istiyor iseniz lütfen elinizden geliyor ise HES lere karşı bir şeytler yapın. Yoksa Öldüğünüzde ne yazıkki sizin CENAZENİZDE bu kadar hazirun olmayacak. Ve hatıranızın arkasından şöyle diyecekler. Merhume ANNENİZİN kine gelenler biz zaten peşin o cenazeye gelerek çoktan MERHUMUN namazını kılmıştık diyecekler.Dünya MAKAMI elinizden çıktıktan sonra