ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
37,9807
EURO
41,7449
ALTIN
3.728,30
BIST
9.860,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Taşkıran’da heyelan tehlikesi yaşayan Zeki Erdoğan’a yardım eli

Taşkıran’da heyelan tehlikesi yaşayan Zeki Erdoğan’a yardım eli
09.04.2015 20:07
A+
A-

Taşkıran Mahallesi Kendirli Mevkii’nde oturan, sosyal güvencesi olmayan ve bir süre önce toprak kayması sonucu evi tehlikeye giren Zeki Erdoğan’a Başkan Hanefi Tok’tan yardım eli. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Taşkıran Muhtarı Yusuf Ağırman toprak kaymasının yaşandığı bölgeye gittiler. Tok, heyelan sonucu evi tehlikeye giren Erdoğan’ın evini tehlikeden kurtarmak amacıyla belediye tarafından yapılmakta duvarı yerinde inceleyerek “İyi günde ve kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız’’ dedi. Hanefi Tok daha fazla hasarın meydana gelmemesi için Zeki Erdoğan’a gerekli yardımın ivedilikle yapılması talimatını verdi.

hanefi toktan taşkıranda duvar

ETİKETLER:
Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Hüseyin Avni HÜROĞLU dedi ki:

    Mayıs başında çaykara kabataş mahallesinde meydana gelen ve halen daha zaman zaman devam eden toprak kayması için yetkililer ne gibi tedbir alacaklar.Kayma yaşanan bölgenin hemen altında bulunan 95 yıllık ve halen ayakta tutmaya çalıştığım ,emekliliğimde yerleşeceğim dede yadigarı evimiz ihmal neticesinde heyelan altında kalırsa vicdanen rahatsız olunacağını tahmin ediyorum.Planlanan istinad duvarının geç kalınmadan yapılmasını rica ediyorum.