ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
37,9926
EURO
41,1901
ALTIN
3.707,06
BIST
9.649,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

Kartal Çaykaralılar Derneğinde Tiyatro gösterilerine devam ediliyor

Kartal Çaykaralılar Derneğinde Tiyatro gösterilerine devam ediliyor
03.06.2015 20:04
A+
A-

Kartal Belediyesi yapmış olduğu sanatsal ve kültürel faaliyetlere kapsamında Kartal Topselvi Mahallesi Trabzon Çaykaralılar Derneği’nde “”Sahte arkadaşlar”” adlı çocuk oyununu izleyen çocuklar keyifli anlar yaşadı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de Derneği ziyaret etti. Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkanı Âdem Yıldızla görüştü ve tiyatro oyununu izleyen çocuklarla sohbet etti.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “Bizler çocukların doğru ve güzel olana ulaşması için elimizden geleni yapıyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz kadın ve çocuklarımız için her desteğin verilmesi istiyor. Kadınlarımız ve çocuklarımız için uyguladığımız projelerde sosyal yaşamda olmaları, onların meslek öğrenmelerini önemsiyoruz. Ayrıca kültür ve sanat etkinlikleri ile halkımızın buluşmasını sağlıyoruz. Çaykara Derneği salonları uygun olunca burada da etkinlikler yapmaya başladık. Bu etkinliklerimiz devam edecek. Her ay dernekte farklı etkinliklerde yapacağız. Kartal Belediyesi olarak birçok ilke imza attık ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi. Çocuklarını tiyatroya getiren ailelere teşekkür etti.

kartal_caykara_cocuk_tiyatro

Trabzon Çaykara Derneği Başkanı Adem Yıldız, Kartal Belediyesine çocuklar için düzenledikleri tiyatro etkinlikleri ve derneğe verdikleri destek için teşekkür etti ve benzer işbirliğinin devam edeceğini belirtti. Yunus, Topselvi ve Yalı Mahallelerinde oturmakta olan çok sayıda çocuk tiyatro oyununu izlemeye katıldı.

Gözde Karaman’ın yazıp yönettiği ve arkadaşlarıyla beraber oynadığı ‘Sahte Arkadaşlar’ çocuk oyunu çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Çocuklarını tiyatro izlemeye getiren aileler Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’e teşekkür ederek, “Uzak bir yere çocuklarımızı her zaman tiyatro izlemeye götüremiyoruz. Sizler tiyatroyu bizim ayağımıza getirdiniz çok teşekkür ediyoruz.” dediler

dokuzeylül

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.