ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

Kaymakamlıktan Önemli Bir Çalışma

Kaymakamlıktan Önemli Bir Çalışma
06.07.2012 20:23
A+
A-

Kaymakamlıktan Önemli Bir Çalışma 1

Çaykara Kaymakamlığı tarafından çok önemli bir çalışma hazırlanıyor. Çaykaralılardan cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, bakan yardımcısı, milletvekili, müsteşar, müsteşar yardımcısı, genel müdür, genel müdür yardımcısı, vali, vali yardımcısı, üniversite rektörü, rektör yardımcısı, dekan, genel sekreter, genel sekreter yardımcısı, daire başkanı, kaymakam, ilçe belediye başkanı, il seviyesinde müdür, bölge müdürü, Genel Kurmay’da albay ve yukarısı, akademisyen olarak yardımcı doçent, doçent, profesör, üst mahkemelerde (danıştay, yargıtay, sayıştayda üyelik ve başkan) olarak görev alanlar ve daha önceki yıllarda görev alıp ayrılmış bulunanlar bir fotoğraf ve kısa özgeçmişleriyle birlikte bir kitapta toplanıyor. Çaykara Kaymakamlığı tarafından yürütülen çalışma bütün köy muhtarlıklarına bir yazı ile duyuruldu. Muhtarlıkların yapacağı çalışmanın yanında konu ile ilgili bir araştırma komisyonu da oluşturuldu.

Çaykara Gazetesi olarak çalışmaya biz de katkıda bulunuyoruz. Bu çerçevede 2012 Ağustos ayı sonuna kadar aşağıda verilen e-posta adreslerine bahsi geçen alanlarda görev almış Çaykaralıların bir fotoğrafıyla birlikte özgeçmişini bekliyoruz. Bize ulaşan veriler komisyonla paylaşılacaktır. Bu önemli eserde eksik kalmaması için bütün hemşerilerimizin katkısını ve desteğini bekliyoruz.

Özgeçmiş ve bir adet fotoğraflar için e-posta adresleri:

caykaragazetesi@hotmail.com

caykaragazetesi@gmail.com

Haber Kaynağı: www.caykaragazetesi.com

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.