ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Koldere’den Yunus Can kalp ameliyatından çıkamadı

Koldere’den Yunus Can kalp ameliyatından çıkamadı
21.01.2016 14:54
A+
A-

İlçemiz Koldere(Vahtanç) Mahallesinden olan ve Samsun’da ikamet eden Yunus Can önceki gün girdiği ameliyattan çıkamayarak vefat etti.6:30 sularında son nefesini verdi.

Önceki gün sabah saatlerinde ameliyata alınan Yunus Can ameliyattan sonra komaya girdi. Bu gün saat saat 16:30 sularında son nefesini verdi.

Facebook Hesabından helallik istemişti

19 Ocak gecesi Facebook hesabında yaptığı son paylaşımda helallik isteyen Can, şu ifadelere yer vermişti: “Sevgili Facebook arkadaşlarım. Sevgili dostlarım, ailem ve tüm sevenlerim. Yarın sabah saat 07:30’da kalpten ameliyat alacağım. Dualarınızı eksik etmeyip hakkınızı helal edin lütfen. Şimdilik hoşça kalın.”

Herkesle vedalaşarak gitti

Merhum Yunus Can çok sayıda şifa dileği içeren yorum alan paylaşımının altına cevap olarak “Sevgili arkadaşlarım,dostlarım ve tüm sevenlerim. O kadar samimi temennilerde bulundunuz ki, o kadar içten dualar ettiniz ki, hatta sende kalp’te var mıydı Yunus diye espirili yorumlar oldu ki hepinize can-ı gönülden tşk ederim. Hepinizin yorumlarını inanın teker, teker okudum. Duygulu bir gurur yaşadım sayenizde. Sizleri kocaman seviyorum. Sağ olun.” diye eklemişti.

Merhum Yunus Can’ın facebook profilini görmek için TIKLAYINIZ

Samsun’da Toprağa veriliyor

Çaykara ve yayla sevdalısı olarak bilinen merhum Yunus Can’ın cenazesi eşi ve çocuklarının isteği üzerine ikamet ettikleri Samsun’da toprağa veriliyor. Cenaze 22 Ocak 2016 Cuma günü Samsun Fevzi Çakmak Mahallesinde Eski Devlet Hastanesi yanındaki Fevzi Çakmak Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa veriliyor.

İrtibat:

Ağabeyi Mustafa Can: 0 533 736 31 31

Ağabeyi Davut Can:0 536 835 33 69

Çevresinde sevilen bir kişilik olan Yunus Can’a Çaykara Gazetesi haber Merkezi olarak Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.

yunus_can_vefat1

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. S... dedi ki:

    Abi sen öyle bir gittin kii dualarımızdan başka söyleyecek birsey birakmadin bize allahimmm mekanını cennet eylesin

  2. Allah Rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar dilerim.

  3. Sanaz dedi ki:

    Mekanin cennet olsun yunus amca?

  4. İffet can dedi ki:

    Seni çok özleyeceğiz Yunus abii??