ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

Kurra Hafızlar İcazet Alıyor

Kurra Hafızlar İcazet Alıyor
27.12.2014 16:37
A+
A-

Kurra Hafızlar İcazet Alıyor 1

Çaykaralı İmam hatip  Kurra Hafız  Ali Şahin’in yetiştirdiği,     Çaykaralıİmam hatip Kurra Hafız Adnan Köseoğlu ve Kurra Hafızİshak Danış hocaların  ders  verdiği İstanbul Müftülüğüne ait Edirnekapı MihrimahSultan Camii Aşere Takrib Tayyibe kursu icazet merasimi 28 Aralık günüyapılacak.

Kıraat ilminin yaşatılması vegeliştirilmesi, özellikle Kur’an-ı Kerim’in usulüne uygun, doğru ve güzelokunması, kıraat ilmi hakkında bilgi ve beceri sahibi olunması vevatandaşlarımıza daha etkin ve verimli bir din hizmeti sunulmasını sağlamakamacıyla düzenlenen 7. dönem “Aşere Takrip-Tayyibe Kursu”na katılan yazılı vesözlü sınavları başarı ile tamamlayan 22 Kurra Hafızın İcazet Merasimleri 28 Aralık  Pazar günü aynı yerde yapılacak.

Aşere Takrip Tayyibe kursundaöğretmenlik yapan İmam hatip kurra Hafız Ali Şahin Çaykara’nın Baltacılımahallesinden  İmam Hatip Kurra HafızAdnan Köseoğlu ise Çaykara’nın Yeşilalan Mahallesindendir. İcazet merasimi MaviKaradeniz Tv tarafından da canlı yayınlanacak.

İcazet alacak olan talebelerin hocası, aynı zamandaÇaykara Baltacılı Köyü’nden Ali Şahin, tüm hemşehrilerimizi bu Kur’anziyafetine beklediklerini söyledi. Kendisi de Kurra olan Ali Şahin,imam-hatiplik görevinin yanı sıra   kuran eğitimi veriyor. Pazar günkü icazetemerasiminin 7. olacağını dile getiren Şahin, “İcazet alacak olan 22 imam hatip,yaklaşık 3 yıllık bir eğitim aldı. İnşallah devamı gelecektir.” dedi.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.