ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
18°C
Trabzon
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
reklam

Murat Zorluoğlu Müsteşar Yardımcısı

Murat Zorluoğlu Müsteşar Yardımcısı
08.05.2013 20:04
A+
A-

Çaykara’nın Kumlu Köyünden olan hemşehrimiz Murat Zorluoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Müsteşar Yardımcısı oldu. Site Yönetimi olarak yeni görevine başlayan Murat Zorluoğlu’nu tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Murat Zorluoğlu Kimdir?

Çaykara’nın Kumlu(Mimilos) Köyünden olan Murat Zorluoğlu 1971 yılında Ankara’nın Haymana ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi olan Trabzon ve İstanbul’da, yüksek öğrenimini 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Mülki idare amirliği mesleğine 1994 yılında Trabzon kaymakam adaylığı ile başladı. Kaymakam adaylığına müteakip 1997–1999 yıllarında Mersin Gülnar, 1999–2003 yıllarında Bingöl Genç Kaymakamlığı yaptı. 2003 yılı güz kararnamesi ile Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü şube müdürlüğüne atandı. 2004–2005 tarihlerinde İngiltere’de Nottingham Üniversitesinde kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Ağustos 2008 tarihinden itibaren Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Necati ÖZGER dedi ki:

    Degerli hemşerimizin mustesar yardimciligina atanmasini hemşeri olarak sevinçle karsiliyoruz..Kendisine yeni görevinde basarilar diler,Ülkem adına iyi hizmetlerde bulanacagindan emin olup yüce Allah yardimcisi olsun..SAYGILAR
    HOLLANDA