ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5680
EURO
34,7221
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
19°C
reklam

Ofsiad, Kargid’i ziyaret etti

Ofsiad, Kargid’i ziyaret etti
19.03.2010 00:01
A+
A-

Ofsiad, Kargid'i ziyaret etti 1

KARGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş ziyarette sivil toplum örgütleri konusunda işadamların

ı bir araya getirerek bölgenin kalkınmasında bir sinerji oluşturulduğunu, gerek iş dünyası gerekse ikili ilişkilerde gelişmeye katkıda bulunulduğunu söyledi. Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinen Altıntaş, işdünyası STK’larında görev alan işadamlarına büyük görev düştüğünü belirterek bu iş için ekstra zaman ayırmak gerek dedi.

Ofsiad, Kargid'i ziyaret etti 2

Başkan Altıntaş bölge yararına yapılacak işlerde OFSİAD ile ortak çalışmalar yapabileceklerini dile getirdi. KARGİD yöneticileri ile bir araya gelmekten dolayı memnun olduğunu belirten OFSİAD Başkanı Erkan Öztürk ise, Of ilçesindeki yeni yatırımlara dikkat çekerek, bu yatırımların ilçeye kattığı önemi vurguladı . Öztürk,”OFSİAD olarak Of’lu işadamlarını bir araya getirerek iş dünyasına yönelik olarak faaliyette bulunmak istediklerini ve bölgede dezavantaj gibi gözüken faktörleri derneğimiz aracılığı ile fırsata çevirerek üye işadamlarımızın iş kapasitelerini geliştirme konusunda çalışmalar yapacağız.” dedi.

Ziyaret, OFSİAD Başkanı Erkan Öztürk’ün, KARGİD Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş’a ziyaret anısına hediye vermesi ve toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Programa ayrıca, Ofsiad Yönetim Kurulu üyelerinden Celal Kalemci, Kadir Danışmaz, Erdal Kalemci, Yavuz Tellioğlu, Murat Yıldırım ve Ofsiad Genel Sekreteri Yunus Yılmaz katıldı.

Ofsiad, Kargid'i ziyaret etti 3

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.