ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5970
EURO
34,7616
ALTIN
2.497,65
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

Öğrenci Temsilcileri Çaykara’da Bir Araya Geldi

Öğrenci Temsilcileri Çaykara’da Bir Araya Geldi
31.01.2010 00:11
A+
A-

Toplantıya başkanlık yapan Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkan Vekili ve Çaykara İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Muhsin Aksoy toplantının ardından   bir açıklama yaptı..

Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkan Vekili Aksoy şunları söyledi “Öncelikle Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında projelerimizi etkin bir şekilde uygulayabilmek için Trabzon İl Öğrenci Meclisine bir grup oluşturarak aday olduk. Seçim öncesinde Trabzon’umuzun her ilçesini gezip görme fırsatımız oldu. İlçe Öğrenci Meclis Yönetiminde bulunan arkadaşları okullarında ziyaret ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine de ziyaretlerde bulunduk.  Seçimi de kazanarak yönetime geldik.

Öğrenci Temsilcileri Çaykara’da Bir Araya Geldi 1

İl yönetimi olarak temel prensibimiz iletişim üzerine kuruludur. Bu bağlamda gerek toplantılar gerekse etkinlikler üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bugün Çaykara İmam-Hatip Lisesinde düzenlenmesini sağladığımız toplantı, amaçlarımıza ulaşmak adına bir basamaktı. Toplantı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe verdim. Kaymakamımızın onayıyla bir toplantı düzenledik. Toplantıda tanışma faslı, okullarımız hakkında kısa bilgiler ve okullar arasında öğrenci temsilcileri olarak ne tür etkinliklere öncülük edebiliriz bunları görüştük. Ardından bu tür toplantıların sırasıyla farklı okullarda yapılması konusunda ortak fikirlerimiz oldu. Bu kapsamda gelecek toplantımızı ikinci dönemde belirleyeceğimiz uygun bir tarihte Çaykara Çok Programlı Lisesinde yapmayı kararlaştırdık.

Bu tür faaliyetlerin diğer ilçelerimizde de uygulanması için girişimlerde bulunacağız. Gerekirse toplantılara katılmayı da düşünüyoruz. İlçe Öğrenci Meclislerinden gelen taleplere göre İl Öğrenci Meclisi olarak girişimlerde bulunacağız. İl çapında bu tür faaliyetleri yaygınlaştırdıktan sonra Türkiye geneline yayma gayesindeyiz.

Bunların dışında il çapında etkinlik olarak İlçe Öğrenci Meclis Yönetimleriyle Çanakkale gezisi yapmak istiyoruz. Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle iletişime geçip somut adımlar atacağız.”  dedi.

https://www.caykaragazetesi.com/wp-content/uploads/eski-site/other/375.jpg

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.