ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Hafif Yağmurlu
19°C
Trabzon
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
reklam

Prof. Dr. Yakup Aslan İBB Mağlubiyeti Sonrası TS Yönetimini Yerden Yere Vurdu

Prof. Dr. Yakup Aslan İBB Mağlubiyeti Sonrası TS Yönetimini Yerden Yere Vurdu
17.12.2012 20:07
A+
A-

Prof. Dr. Yakup Aslan İBB Mağlubiyeti Sonrası TS Yönetimini Yerden Yere Vurdu 1

Trabzonspor’un bu gün oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu maç sonrası bir yazı kaleme alan KTÜ Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyes

i Prof. Dr. Yakup Aslan Sadri Şener ve yönetimi yerden yere vurdu. İşte o yazı:

TARAFTAR BURADA, SADRİN’NİN TAKIMI NEREDE?

Trabzonspor Mali Genel Kurul’unu izleyenler hatırl

ayacaklardır, top sakallı bir yandaş sahneye çıkmış ve Sadri Şener ve yönetiminin yaptığı işleri övdükten sonra ağzından köpükler saçarak “Sadri Şener’i eleştirmek kimsenin haddi değildir” diye bağırmıştı. Diğer bazı yandaşlar da büyük bir şevkle b

u top sakallı yandaşlarını alkışlamış, hatta onu tebrik etmek için yarışmışlardı. Bunların arasında ismi bir zamanlar başkan adayı olarak geçen ve şimdilerde de kulislerde adı zikredilen bir şahsın olması beni hayretler içinde bırakmıştı. Hasan Yener de kendi küçük ve vizyonsuz dünyasına göre büyük gördüğü bazı başarıları sıralamış ve ardından başkan ve yöneticileri eleştiren konuşmacı ve delegelere hitaben “bize bunları mı reva gördünüz” demişti.

Genel Kurul hakkında detaylı bir yazı yazmayı düşünüyordum be bunu da daha önceki bir yazımda belirtmiştim. Ancak, bu aşamada Trabzonspor taraftarları olan biteni zaten anladıkları ve izledikleri için detaylı yazıya gerek görmüyorum. Birkaç güncel soru sorup kısa yorumlarla yazımı bitireceğim:

BAŞARI BUNLARA MI DİYORSUNUZ SİZ?

 1. Bu yönetimin 24 yabancı futbolcu transfer ettiğini ve bunların 15 milyon Euro bonservis bedeli ödenen 12 tanesinden hiçbir yarar sağlanmadığı halde 6 milyon Euro karşılığında elden çıkarıldığını ve sonuçta kulübün 9 MİLYON EURO ZARARA UĞRATILDIĞINI biliyor musunuz?. Sadri Bey bu paraları Trabzonspor için küçük görüyor olabilir, ama Süper Lig takımlarının çoğunun toplam yıllık transfer giderinin bu kadar bile olmadığını da hatırlatırım.
2. HANİRIQUE afedersiniz HENRIQUE isimli oyuncudan hangi maçta ne fayda sağladı Trabzonspor?. Bu oyuncuya 5 milyon Euro’ya yakın bir ücret ödendiğini bu yandaş beyler bilmiyorlar mı?
3. JANKO isimli oyuncuya 2.5 milyon Euro ücret ödendiği halde sezon başından beri hangi maçta ne yarar sağladı?. Bu gün oyuna girdikten sonra rakibe faul yapma dışında ne yaptı?. Bunu hiç düşündü top sakallı yandaş bey ve diğer yandaşlar?.
4. Trabzonspor’un şu anda elinde var olan yabancı futbolcularından hangisini alınan fiyatın üzerinde satabilirsiniz?. Ben söyleyeyim, “Hiçbirini alınan fiyatın üzerinde, hatta alınan fiyata yakın bir fiyata satamazsınız”, çok büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda çoğu bedava gönderilecektir. Bu yandaş beyler, bilir bilmez konuşacağına yandaşı oldukları yönetime yardım etsinler ve zamanı geldiğinde zarar etmeden satılmalarına yardım etsinler, yoksa yalakalıkla suçlanacaklardır.
5. Trabzonspor tarihinin EN BÜYÜK BORCUNU bu yönetim yapmadı mı?. Yapmış olduğu büyük borca karşılık elde edilen sonuçlar tatmin edici mi?.
6. Son olarak Sadri Bey, diğer yöneticiler veya yandaş beylerden işletme veya şirket sahibi olan herhangi biri, işyerlerini zarara uğratan bir yöneticiyi çalıştırırlar mı?
Çok değerli YANDAŞLAR!, söz konusu kulüp Trabzonspor’dur, sıradan bir kulüp değildir. Şayet bu kadar büyük paralar harcıyorsanız çok daha büyük başarılara imza atmanız gerekir. Ayrıca geçmişe saplanıp kalmayın, biraz da mevcut duruma bakıp konuşun.

TRABZONSPOR MAÇIN İLK YARISINDA RAKİBİNDEN ÜSTÜNDÜ

 İlk yarıda rakibinden üstün oynayan Trabzonspor bir gol attı ve Emerson’un ayağından net bir gol kaçırdı.

İKİNCİ YARIDA TRABZONSPOR SAHADA YOKTU

İkinci yarının başlaması ile sahadan adeta yok olan Trabzonspor’a karşın İBB ne yaptığını bilen, pres ve pas yapan bir takım görünümünde idi. Oyuna alınan Volkan kayak yapmakla, Janko faul yapmakla meşgul olunca Trabzonspor’un oyun kalitesi daha da kötüleşti. Orta sahası olmayan Trabzonspor’un zaten iyi organize olamayan defansına daha fazla yük bindi ve iki basit gol yiyerek mağlup oldu.

ALIN SİZE BİR İLK DAHA

 Son 5 sezondur rakibinin sahasından galip ayrılan Trabzonspor bu kez sahadan mağlup ayrılarak kötü ilkler hanesine yeni birini ekledi. Ayrıca son 7 haftadır sahasında galip gelemeyen bir takıma yenilmek te her halde Sadri Bey’in muhteşem takımının marifeti olarak kabul edilebilir. Gerçi kendilerinin ve yandaşlarının buna da uyduracakları bir mazereti vardır mutlaka.

TARAFTARI ELEŞTİRMEYE HAKKINIZ YOK SADRİ BEY

 “Bu kadar iyi işler ve transferler yaptık, ama taraftar maçlara rağbet etmiyor” cinsinden söylemler karın doyurmuyor artık Sadri Bey. Taraftar size inanmıyor ve güvenmiyor. Sizin taraftara söyleyecek hiçbir sözünüz olamaz. Soğuk havada Olimpiyat Stadını kendi sahası haline çeviren taraftar övgüye değerdir, yergiye değil. Siz esas, gelecekte nasıl hatırlanacağınızı düşünün ve kulübü daha fazla batırmadan hatalarınızı kabul edin ve özür dileyip gidin.

Kulübe yapacağınız daha yararlı bir iş olamaz.
Prof. Dr. Yakup ASLAN


Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.