Çaykara’nın Taşkıran Mahallesinden Sait Erdoğan en büyük arzusunu gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yakından görmeyi çok arzulayan Sait Erdoğan bu isteğine kavuştu. Geçtiğimiz günlerde miting için Trabzon’a gelen Erdoğan ile yüzyüze görüşen Sait Erdoğan çok mutlu olduğunu ifade ederek “Allah cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Allah onun yardımcısı olsun” dedi.
Ak Parti Çaykara Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hanefi Tok meclis üyesi adayları ile birlikte Sait Erdoğan’ı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzon’da çektiği fotoğrafın tablosunu kendisine hediye ettiler.
tayyip erdogan gelmez birdaha kiymeti bilinmedi yalan ve iftiralarla çok yipratildi allah uzun omurle birlikte saglik ve afiyet versin sait amcalar gibi dunyada sevenleri çok tayyip bey gerçekten kendini insanliga adamis. olmasaydi yunanistan ve turkiyeyi misirla turkiyeyi arap devletleri ve turkiyeyi iranla turkiyeyi ve hatta rusya ile turkiyeyi savasa sokacaklardi dunyada devletlerini devlet ust akli yonetiyor ama turkiyede ust akli tayyip bey yonetiyor begenmeyen olabilir dalga geçende olabilir saygi duyarim.