ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Az Bulutlu
18°C
Trabzon
18°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
reklam

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti
24.12.2010 17:59
A+
A-

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti 1

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisi üyeleri Nihal Küçük (Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkan Vekili), Kübra Karagül, Betül Özen ve  Şalpazarı ÇPL Müdür Yardımcısı Mustafa Eren’le birlikte Çaykara İmam Hatip Lisesi öğrencisi Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy’a okulunda tebrik ziyaretinde bulundu. Misafirler AKSOY‘a başkanlığından dolayı başarı dileyerek çiçek sundular.

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti 2
 
Okul ziyaretinin ardından hep birlikte bir önceki görev yeri Şalpazarı olan İlçemiz Müftüsü Ali Fuat Baycan’a ziyarette bulundular. Ardından öğrenciler Uzungöl’e çıkarak öğlen yemeğini orada yediler ve Uzungöl’ü gezdikten sonra Çaykara’da Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hoşoğlu’yla da görüşerek ilçeden ayrıldılar.

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti 3
 
Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Muhsin Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek:

“Öncelikle arkadaşlarımıza ve hocamıza ilçemize hoş geldiniz diyor ve Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan Ertav hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bizim Şalpazarı ziyaretimizde bizleri çok samimi bir şekilde ağırlamışlardı. Biz de aynı şekilde değerli hocamızın misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik. Misafirlerimizi ağırlamamızda bizlere destek olan İlçemiz Müftüsü Ali Fuat Baycan hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Başkan Vekilimiz Sayın Nihal Küçük kardeşimizin ilçe yönetimiyle birlikte bizleri okulumuzda ziyaret etmesinden ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.” Bu ziyaret Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimleri için bizlere bir motivasyon sağlayacaktır. Herkesin desteğini her merhalede ve zeminde beklediğimi de buradan ifade etmek isterim.

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti 4

Ayrıca ilçemizin yetkilileri ile görüşüp Trabzon’daki çok değerli diğer öğrenci temsilcilerini de Uzungöl‘de ağırlamaktan mutlu olacağımızı ve herkesten destek istediğimizi belirtmek isterim. Bu öğrencilerimiz ile minik bir Davos zirvesi ile Trabzon’un eğitim sorunları ve gelişmelerini masaya yatırmış oluruz. ” dedi.

Şalpazarı İlçe Öğrenci Meclisinden Başkana Tebrik Ziyareti 5

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.