ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
32,5692
EURO
34,6876
ALTIN
2.508,26
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Parçalı Bulutlu
16°C
Trabzon
16°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Az Bulutlu
25°C
reklam

SGK il Müdürlüğüne Çaykaralı müdür görevlendirildi

SGK il Müdürlüğüne Çaykaralı müdür görevlendirildi
08.03.2016 22:53
A+
A-

Orhan Öztürk Trabzon SGK İl Müdür Vekili olarak görevlendirildi. SGK Trabzon eski İl Müdürü Musa Bulut’un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanmasıyla boşalan SGK Trabzon İl Müdürlüğüne hemşerimiz Orhan Öztürk vekalet ediyor.

2010 yılında 2 yıl Of SGK Müdürlüğünü yürüten Öztürk, 2012 de Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdür yardımcılığına atandı. Öztürk, her zaman olduğu gibi kurum içinde başarılı çalışmaları sonunda önemli görevler aldığını, bilgi ve birikimlerini vatandaşlarımızın sıkıntı ve sorunlarını çözmek için kullanacağını belirtti.

Orhan Öztürk Kimdir?

Çaykara Çambaşı Mahallesinde doğdu. 1990 yılından itibaren Bağkur Trabzon İl müdürlüğünde memur olarak göreve başlayan Öztürk kariyerinde başarılı işlere imza attı. Uzun yıllar kurum ana hizmet biriminde görev yaptı. 2004 yılında açılan şef kadrosunun sınavlarını kazanarak Şırnak Bağlar il müdürlüğüne şef olarak atandı. Burada 6 ay görev yaptıktan sonra Bağkur Trabzon il müdürlüğüne şef olarak geri döndü. Tahsis şefi olarak göreve devam ederken yasaya istinaden kurum sosyal güvenlik il Müdürü oldu. 2010 yılının Kasım ayında Of SGK Merkez Müdürlüğüne vekâleten atandı. Burada geçirdiği başarılı 2 yılın ardından Trabzon SGK İl müdürlüğüne yardımcı olarak  atandı. SGK Trabzon eski İl Müdürü Musa Bulut’un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü’ne Daire Başkanı olarak atanmasıyla boşalan SGK Trabzon İl Müdürlüğüne Orhan Öztürk vekaleten getirildi.

Çaykara Gazetesi Haber merkezi ve yönetimi olarak Orhan Öztürk’e başarılar diliyoruz.

Haber: Ali Rıza Altınsoy/Çaykara Gazetesi

23415_112836945558269_1713020803_n

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

  1. Orhan Balçık dedi ki:

    Sevgili Orhan başarılarını kutlarım,seni öpüyorum,sevimli ve sempatik insan…

  2. S.sırrı dedi ki:

    Merhaba. Kutlarım ve başarılar diliyorum

  3. Mehmet Demir dedi ki:

    Sgk Trabzon il Müdürlüğüne atanmış olan değerli hemşerimize başarılar dilerim.