ÇaykaraDernekpazarıÇaykara KöyleriÇaykara Köyleri HaritasıÇaykara NeredeUzungölÇaykara nedirWhatsApp Link Oluşturma
DOLAR
38,8354
EURO
44,1101
ALTIN
4.128,06
BIST
9.398,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
reklam

SP’den Çaykara Mitingi

SP’den Çaykara Mitingi
04.05.2011 16:33
A+
A-

SP’den Çaykara Mitingi 1

Çaykara ilçe meydanında gerçekleştirilen mitingde Saadet Partisi Trabzon 1. sıra adayı Muhittin Hamdi Yıldırım bir konuşma yaptı. Muhittin Yıldırm konuşmasında “12 Haziran’da Çaykara halkı 9 yıldır iktidarda bulunan ve ülkeyi açlığa sefalete ve teröre mahkum hale getiren Ak Partiye sandıkta çok büyük ders verecektir” dedi. Ülkenin 9 yıldır iyi yönetilmediğini iddia eden Yıldırım, halkın faizci kapitalist bir ekonomik sistemle ezildiğini, işçinin, köylünün, esnafın, dar gelirlinin ve tüm halk kitlelerinin büyük sıkıntılara düştüğünü, halkın parasının faizlere verildiğini bunun neticesinde çayın, fındığın, para etmez noktaya getirildiğini belirtti. Muhittin Yıldırım ayrıca gençliğin liberal eğitim sistemiyle milli ve manevi değerlerden uzaklaştırdığını, canavarlaştırıldığını, bunun neticesinde terörün azdığını belirten Yıldırım terörün dış bağlantısı olan  Avrupa Birliği, İsrail ve ABD’nin Türkiye’nin vagon yapıldığını, gelinen noktada çözümün ancak ve ancak Saadet Partisinde olduğunu 12 Haziranda azizi milletimizin Avrupa Birliği yerine İslam Birliğini, montaj sanayi yerine Ağır Sanayi, faizci kapitalist düzene karşı Faizsiz Aidl Ekonomik Düzeni, Liberal Eğitim yerine Milli manevi değerlere bağlı İslami ve ahlaki eğitimi seçeceğini belirtti. Muhittin Hamdi Yıldırım; 42 yıllık davasına ve onun azizi lideri Muhterem Erbakan hocaya ihanet edip aldatanların bu milleti çok rahat aldatabileceğini, geçen 9 yılda aldatıldığını, artık bu milletin buna dur diyeceğini de iddia etti. Ülkenin Ak Parti sayesinde bölünmenin ve  parçalanmanın eşiğine getirildiğini İslamsız açılımın pkk nın meclisteki temsilcilerinin cesaretlendirilip artık ülkenin 2 başbakanla yönetilmesi gerektiğini söyleme cüretinde bulunmasına Ak Parti’nin yanlış politikalarının sebep olduğunu belirten Yıldırım, Türk’le Kürt’ü  ancak ve ancak İslam kardeşliğiyle bir arada tutabilir ve bunu da sadece Saadet Partisi savunuyor dedi.

Çaykaralılardan Saadet Partisini güçlü bir şekilde parlamentoya göndermelerini ve bu yanlışlıkları dile getirip diğer partileri SP eliyle hizaya getirmelerini söyledi.

Mitinge halkın yanı sıra Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları Abdurrahim Güneş, İbrahim Öner ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baş’ta katıldı.

Yorumlar
× YASAL UYARI ! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.