İlçemiz Taşkıran Mahallesinden H. Mustafa Erdoğan (67) yatmakta Yatmakta olduğu KTÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesi yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen hayatta daha fazla tutunamadı .Bugün dualarla ve göz yaşları arasında evinin yanında bulunan babasının mezarı yanına defnedildi.
Cenazesi 19 Kasım 2017 Pazar günü Taşkıran Merkez Camii’nde öğle namazı müteakiben kılınan Cenaze namazı ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cenazeye Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Sevenleri, Akrabaları ve Cevre Mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazeyi oğlu İmam Cihan tarafından kıldırıldı ayakta güçlükle durdu Çocukları ve sevenleri göz yaşlarını tutamadı.
Çaykara Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ailesine sabır dileriz.